Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Slujbă religioasă şi depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor

Publicat:

a fost marcata ieri la din Pitesti printr-o slujba religioasa si depuneri de coroane, la eveniment participand si personalitati ale judetului Arges, precum prefectul judetului, , presedintele Partidului Miscarea Populara Arges, , viceprimarul , dar si consilierul local , care va candida independent pentru parlamentare. „Doresc sa transmit tuturor celor din Armata multa realizari, sanatate si la multi ani!“, a declarat prefectul judetului Arges, . Evenimentul emotionant a adunat zeci de oameni,…

Citeste articolul mai departe pe ziartop.ro…  

Sursa articol: ziartop.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrea Cititorului: S-a asfaltat in zona Policlinii Oprișani, iar apa din zona garajelor nu mai ajunge la canalul colector!

10:06, 14.06.2024 - Un turdean sesizeaza faptul ca in urma asfaltarii aleii din zona Policlinicii Oprișani, in situația in care ploua, apa din zona garajelor nu mai poate ajunge la canalul colector, iar din acest motiv accesul spre garaje este aproape imposibil, pentru ca este o balta de apa. ”Doresc sa va aduc la cunoștința…

Ucraina anunța ca a lovit trei sisteme rusesti de aparare antiaeriana din Crimeea

17:40, 10.06.2024 - Armata ucraineana a declarat ca a avariat in timpul noptii trei sisteme rusesti de aparare sol-aer, in atacuri cu rachete desfasurate in peninsula Crimeea ocupata de Moscova, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

VIDEO Ucraina anunța ca a distrus ultima nava de razboi rusa staționata in Sevastopol

21:45, 21.05.2024 - Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Nicolae Ciuca anunța publicarea unei carți intitulata "Un ostaș in slujba țarii"

12:01, 20.05.2024 - Liderul PNL, Nicolae Ciuca, anunța, astazi, pe site-ul sau personal, ca in iunie iși lanseaza cartea "Un ostaș in slujba țarii", care va aparea in luna iunie 2024, iar toate incasarile vor fi donate catre inițiative caritabile.

Fortele israeliene anunta ca dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fasia Gaza

09:15, 07.05.2024 - Fortele israeliene au preluat controlul asupra partii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la granita cu Egiptul, in sudul Fasiei Gaza, informeaza The Times of Israel. Armata israeliana a confirmat ca Brigada sa blindata 401 a capturat marti dimineata partea dinspre Gaza a punctului de trecere…

In timp ce armata lui bombarda Ucraina, Putin asista la slujba de Inviere

11:10, 05.05.2024 - In timp ce armata rusa bombarda Ucraina, Vladimir Putin era la slujba de Inviere in Catedrala Hristos Mantuitorul, distrusa pe vremea lui Stalin, dar reconstruita dupa caderea comunismului, scrie digi24.ro .

'Pregatirea tranzitiei de la aparare la atac' - Armata israeliana anunța o noua faza in conflictul cu Hezbollah

06:00, 08.04.2024 - Armata israeliana a afirmat, duminica, ca a incheiat o 'noua faza' in pregatirea 'razboiului' la frontiera cu Libanul, unde schimburile de tiruri cu Hezbollah se intensifica, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis a fost cu soția la slujba de Inviere la Sibiu. Mesajul pentru cei care sarbatoresc Paștele Catolic

08:00, 31.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au mers sambata seara, 31 martie, la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu.Șeful statului a transmis un scurt mesaj la sosire, in care le-a urat celor care sarbatoresc Pastele catolic sarbatori fericite.„In…


Ce parere ai despre aceasta stire?