Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Slovenii acceptă prin referendum legalizarea eutanasiei şi a consumului de canabis

Publicat:
Slovenii acceptă prin referendum legalizarea eutanasiei şi a consumului de canabis

Slovenii au votat majoritar in favoarea eutanasiei și a legalizarii utilizarii canabisului in scop medical, in doua referendumurilor desfașurate duminica odata cu alegerile europarlamentare.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

REFERENDUMURI IN SLOVENIA Legalizarea eutanasiei și consumul de marijuana aprobați de cetațeni

12:35, 15.06.2024 - In contrast, opoziția conservatoare a criticat inițiativa, susținand ca viața umana este sacrosancta conform Constituției Sloveniei. The post REFERENDUMURI IN SLOVENIA Legalizarea eutanasiei și consumul de marijuana aprobați de cetațeni first appeared on Informatia Zilei .

Slovenii au votat pentru legalizarea eutanasiei si a consumului de canabis in doua referendumuri desfasurate duminica

17:01, 10.06.2024 - O majoritate a cetatenilor sloveni s-a declarat favorabila legalizarii eutanasiei si liberalizarii consumului de marihuana, in doua referendumuri cu caracter consulativ desfasurate duminica odata cu alegerile europarlamentare, transmite agentia EFE.

Stanga-imprejur! Germania inaspreste restrictiile la doua luni dupa legalizarea partiala a consumului de canabis in scop recreativ

23:26, 07.06.2024 - La doua luni dupa ce Germania a legalizat parțial consumul de canabis in scop recreativ, Parlamentul german a votat pentru amendarea acestei legi, in special in ceea ce privește restricțiile pentru șoferi.

Restrictii inasprite in Germania, la doua luni dupa legalizarea partiala a consumului de canabis in scop recreativ

20:45, 07.06.2024 - La nici doua luni dupa ce Germania a legalizat partial consumul de canabis in scop recreativ, Parlamentul german a votat in favoarea amendarii acestei legi prin inasprirea restrictiilor, in special pentru soferi, informeaza vineri dpa.

La doua luni dupa legalizarea partiala a consumului de canabis, Germania inaspreste restrictiile

10:15, 07.06.2024 - La nici doua luni dupa ce Germania a legalizat partial consumul de canabis in scop recreativ, Parlamentul german a votat in favoarea amendarii acestei legi prin inasprirea restrictiilor, in special pentru soferi, informeaza vineri dpa.

PSD nu mai accepta scuze: De ce trebuie Morar Costan sa plece de la Primaria Dej

09:26, 28.05.2024 - Intr-o campanie electorala in care, așa cum am fost cu toții obișnuiți, primarul uitat de timp al Dejului a scos pe strazi toata forța de munca din primarie pentru a arata cat de harnic și de gospodar este, am aflat cu toții ca, de fapt, el iși propune sa continue pentru ca ar exista cateva […] Articolul…

Indonezia va accepta dubla cetațenie pentru a atrage lucratori straini

11:11, 30.04.2024 - Indonezia va accepta dubla cetațenie pentru a atrage lucratori straini. Anunțul a fost facut de ministrul investițiilor din Indonezia, Luhut Pandjaitan. Totuși, masura se refera doar la persoanele nascute in Indonezia care s-au stabilit in alte țari.

Intotero: Legalizarea drogurilor in unele tari a crescut consumul si numarul deceselor

21:00, 22.04.2024 - Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Natalia Intotero, a declarat luni, la Arad, unde a participat la evenimentul "Fara Bariere - TOT Adevarul Despre Droguri", ca legalizarea unor droguri in unele tari nu a rezolvat problema traficului


Ce parere ai despre aceasta stire?