Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Slăbeşti FĂRĂ dietă: 5 tehnici pentru suprimarea apetitului

Publicat:

Iata cum iti poti domoli apetitul simplu si fara efort!

1. Bea o cafea

Cofeina este un dusman declarat al apetitului. Asadar, daca bei o cafea, va disparea pofta de mancare pentru cateva ore bune. Bineinteles, cafeaua trebuie sa fie una fara lapte si fara zahar.

2. Bea apa

Senzatia de sete poate fi confundata cu usurinta cu senzatia de foame. Drept urmare, e posibil sa iti dispara pofta de mancare daca bei un pahar de apa.

Mai multe tehnici pentru suprimarea apetitului, pe feminis.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Metode pentru a scapa rapid de cearcane. Trucuri pe care trebuie sa le cunoști

13:26, 21.06.2024 - Cauzele apariției cearcanelorLipsa somnului, stresul, alergiile alimentare, problemele tiroidiene, deficiența de vitamine sau moștenirea genetica sunt cateva dintre cele mai frecvente cauze care duc la apariția de cearcane și la invinețirea zonei de sub ochi.Cu toții ne-am confruntat cu aceasta problema…

Cele șase feluri de mancare care te ajuta sa slabești repede: „Sunt pline de nutrienți și ajuta la pierderea in greutate”

19:20, 09.06.2024 - Daca doriți sa pierdeți kilograme in timp ce va alimentați corpul cu nutrienți esențiali, specialiștii recomanda mesele macro-echilibrate. „Va vor oferi energia necesara și va ajuta sa slabiți sanatos”, susțin nutriționiștii.

SENZAȚIA DE FOAME Cum combatem pofta de dulce?

11:01, 26.05.2024 - Spanacul ar putea fi o solutie pentru persoanele care doresc sa slabeasca, scazand pofta de dulciuri si mancare nesanatoasa cu pana la 95%, arata un studiu al cercetatorilor suedezi.  The post SENZAȚIA DE FOAME Cum combatem pofta de dulce? first appeared on Informatia Zilei .

Un nou test de saliva ar putea depista cancerul de stomac in stadii incipiente

00:55, 15.05.2024 - Analizarea bacteriilor din gura, cu ajutorul unui simplu test de saliva, ar putea permite detectarea precoce a cancerului gastric, a patra cauza de mortalitate prin cancer la nivel mondial, conform unui studiu programat sa fie prezentat in cadrul Saptamanii Bolilor Digestive 2024 (DDW), citat de Hotnews.…

Ion Iliescu, mesaj-surpriza pe blogul personal. Carei instituții ii mulțumește "pentru contribuția la construcția democrației romanești"

08:56, 08.05.2024 - Fostul presedinte al Romaniei scrie pe pagina personala ca prin Decretul-Lege nr.204 din 7 mai 1990 se infiinta Unitatea Speciala de Paza si Protocol, structura in componenta Brigazii 30 Garda, in subordinea Ministerului Apararii Nationale.”Aparea o noua borna in constructia institutionala a Romaniei,…

„Controleaza Obezitatea”. Detaliile unei campanii menite sa le taie romanilor pofta de mancare

17:31, 22.04.2024 - Obezitatea a devenit in ultimii ani un motiv tot mai mare de ingrijorare pentru specialistii in din intreaga lume, care o catalogheaza drept o problema critica de sanatate publica. In context, a fost lansata, la nivel național, o campanie de informare.

Dieta de post de o zi, cu 1.200 kcalorii. Slabești fara infometare.

10:10, 18.04.2024 - Postul religios, deși poate sa reprezinte o perioada benefica pentru organism, este pentru mulți oameni o perioada in care mananca nesanatos. In general, o dieta de post poate sa conțina multe kcalorii provenite din grasimi și carbohidrați, foarte puține proteine și lipsuri mari de vitamine și minerale.


Ce parere ai despre aceasta stire?