Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situație tensionată pe frontul din Ucraina. Rusia se laudă că a cucerit un sat din regiunea Doneţk

Publicat:
Situație tensionată pe frontul din Ucraina. Rusia se laudă că a cucerit un sat din regiunea Doneţk

Rusia a anuntat  ca fortele sale au cucerit un sat in regiunea Donetk, in estul Ucrainei, in timp ce Moscova continua sa avanseze incet pe campul de lupta, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii susțin ca au mai cucerit doua sate in estul Ucrainei. Cu o zi in urma, Ucraina ar fi pierdut alte doua localitați

15:50, 01.07.2024 - Ministerul rus al Apararii a anunțat, luni, ca armatele sale au cucerit inca doua localitați in estul Ucrainei, una in regiunea Harikov, alta in regiunea Donețk, transmite oficiosul Kremlinului, Tass.

Situație tot mai tensionata pe frontul din Ucraina. Rușii au cucerit alte doua sate din estul țarii

16:45, 30.06.2024 - Rusia a revendicat duminica preluarea sub control a doua noi sate in estul Ucrainei, continuandu-si presiunea lenta asupra unui adversar care duce lipsa de oameni si munitii, relateaza France Presse, transmite Agerpres.

Lupte intense pe frontul de est din Ucraina. Rușii au anunțat ca au cucerit inca o localitate din Donețk

18:46, 07.06.2024 - Rusia a revendicat vineri ocuparea satului Paraskoviivka in regiunea Donetk din estul Ucrainei, unde trupele ruse sunt in ofensiva in fata armatei ucrainene aflate in dificultate, transmite AFP, citata de Agerpres.

Ucraina franeaza inaintarea rusa in Harkov, insa rușii fac presiuni in Donetk. Avertisment privind deschiderea unui nou front

20:06, 29.05.2024 - Armata ucraineana a reusit sa limiteze inaintarea trupelor ruse pe noul sector de front deschis in regiunea nord-estica Harkov, insa rușii inainteaza in regiunea estica Donetk, unde ameninta orasul Pokrovsk. Ministrul ucrainean al apararii estimeaza ca Rusia se pregateste sa deschida inca un front in…

Situație tot mai tensionata pe frontul din Ucraina. Rușii au recucerit o localitate cheie de langa Bahmut

18:20, 23.05.2024 - Rusia a anunțat joi ca a recucerit localitatea Andriivka, situata la aproximativ zece kilometri sud de Bahmut, in regiunea ucraineana Donetk (est), unde armata rusa desfasoara un asalt de luni de zile, relateaza AFP, citata de News.ro.

Razboi in Ucraina, ziua 809: Ucraina a doborat un SU-25 de 20.000.000$. Rusia a pierdut 350 de avioane in razboi și 7.700 tancuri

07:15, 12.05.2024 -  Brigada mecanizata separata 110 din Ucraina a doborat un alt avion de vanatoare rusesc Su-25, a susținut unitatea la 11 mai.Aceasta nu a precizat unde a avut loc doborarea, dar se știe ca brigada opereaza in direcția Avdiivka, in regiunea Donețk.Su-25 este folosit pentru a oferi sprijin aerian apropiat…

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

Situație critica pe frontul de est din Ucraina. Rușii au anunțat ca au cucerit inca un sat din regiune

15:00, 28.04.2024 - Rusia a revendicat duminica capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, in sectorul unde fortele ruse au avansat rapid in ultima perioada, informeaza Reuters si AFP, transmite Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?