Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sita va cerne la UTA până la plecarea în cantonament

Publicat:
Sita va cerne la UTA până la plecarea în cantonament

ARAD. La primele antrenamente ale verii, secunzii lui Rednic au avut 35 de jucatori la dispozitie. Jumatate dintre ei, cel mai probabil, nu vor prinde „autocarul de Slovenia”, acolo unde UTA se va pregati in regim centralizat in perioada 20 iunie-1 iulie.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTA, invinsa de campioana Bosniei-Hertegovina, in meci amical

21:45, 24.06.2024 - Echipa de fotbal UTA Arad a fost invinsa cu scorul de 2-1 (1-0) de campioana Bosniei-Hertegovina, Borac Banja Luka, luni, in prima partida de verificare din stagiul efectuat in Slovenia, la Rogla , potrivit Agerpres.

Rapid a plecat in cantonament in Slovenia. Lotul ales de Neil Lennon

15:26, 23.06.2024 - Incepand de duminica, jucatorii echipei Rapid se vor pregati timp de 12 zile la Maribor, in cadrul celui de-al doilea cantonament al verii, conform news.ro.Neil Lennon a convocat pentru Slovenia 25 de jucatori, fiind nevoit sa lase in tara alti patru jucatori accidentati.

Muncitori asiatici, abandonați de firmele de recrutare care i-au adus in Romania, fug in alte țari prin intermediul rețelelor de trafic – Rise Project

12:10, 18.06.2024 - Plecarea cetațenilor asiatici in alte țari europene prin intermediul rețelelor de trafic, dupa ce au fost aduși in Romania de companii de recrutare este un fenomen care are loc in contextul in care firme fara istoric obțin avize de munca pentru sute de migranți, fara sa se verifice daca ei chiar muncesc…

Dan Petrescu iși intregește echipa inainte de plecarea in cantonament. „Imi doresc cel puțin inca patru sau cinci jucatori”.

19:15, 15.06.2024 - Schimbari la CFR Cluj, unde antrenorul Dan Petrescu face „curațenia” de vara, inainte de inceperea noului sezon al campionatului. Echipa din Gruia pregatește noi transferuri inainte de plecarea in cantonament.

UTA Arad a perfectat patru meciuri amicale pentru stagiul din Slovenia

13:55, 12.06.2024 - Echipa de fotbal UTA Arad va disputa patru partide de verificare in stadiul de pregatire pe care il va efectua in perioada 19-30 iunie, la Rogla, in Slovenia, a anuntat clubul pe pagina sa de Facebook.

Rapid a anunțat programul pentru pauza de vara – Cantonament in Slovenia pentru elevii lui Neil Lennon

18:56, 22.05.2024 - Dupa un sezon incheiat dezamagitor in play-off-ul SuperLigii, Rapid va pleca in pregatirea de vara cu un nou antrenor. Giuleștenii au anunțat miercuri programul echipei, care se va reuni pe 10 iunie.

Strada Metianu, prima pietonala din Arad, abandonata de jumatate dintre comercianti

12:20, 07.05.2024 - Strada Metianu din Arad, candva raiul comertului si devenita in 2011 prima pietonala din oras, a ajuns o ruina din punct de vedere economic, dupa cum afirma majoritatea comerciantilor care au rezistat aici, pentru ca aproximativ jumatate dintre ei si-au inchis afacerile in ultimii doi ani, odata cu…

Marius Maldarașanu, prima reacție dupa plecarea lui Dani Coman de la Hermannstadt: „Asta le-am spus jucatorilor”

20:45, 12.04.2024 - UTA Arad - Hermannstadt 1-3. Marius Maldarașanu (48 de ani), tehnicianul sibienilor, a oferit prima reacție dupa succesul entuziasmant al echipei sale de pe terenul trupei lui Mircea Rednic. Antrenorul a salutat a doua victorie obținuta de sibieni in acest sezon in deplasare. Prima venise abia in etapa…


Ce parere ai despre aceasta stire?