Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria acuzată că foloseşte armament interzis asupra unor zone locuite

Publicat:

" fata de populatia sa civila transpare clar in cadrul campaniei sale aeriene, care include in prezent lansarea de bombe cu submunitie asupra unor zone locuite", a declarat , insarcinat cu armamentul in cadrul HRW, citat intr-un comunicat al organizatiei.

"Armamentul cu submunitie a fost interzis in cea mai mare parte a tarilor, iar Siria ar trebui sa inceteze imediat sa utilizeze aceste arme oarbe care continua sa ucida si sa mutileze", a adaugat Goose.

HRW se declara totodata "foarte ingrijorata" dupa ce a consultat inregistrari…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia ar putea reintroduce pedeapsa cu moartea. Ce alta țara din Europa mai folosește pedeapsa capitala

20:45, 28.06.2024 - Liderul Comitetului rus de ancheta, un organism judiciar puternic, s-a pronunțat vineri in favoarea anularii moratoriului privind pedeapsa capitala prin decret prezidențial, intrucat aceasta nu a fost niciodata abolita in Rusia, relateaza AFP, conform Agerpres.

Putin ameninta Europa cu consecinte grave daca Ucraina foloseste armamentul occidental contra Rusiei

19:05, 28.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a amenintat marti Europa cu consecinte grave daca tarile NATO vor permite Ucrainei sa foloseasca armamentul occidental pentru a ataca tinte pe teritoriul rus, transmit agentiile AFP si EFE.

Moscova ameninta Londra cu represalii militare daca Ucraina foloseste armamentul britanic impotriva teritoriului rus

18:45, 06.05.2024 - Rusia a avertizat Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate in Ucraina și alte țari.

Rusia, acuzata ca vrea sa trimita pe orbita o arma nucleara, a blocat o rezoluție ONU care ar fi interzis cursa inarmarii spațiale

14:25, 25.04.2024 - Rusia și-a folosit dreptul de veto in Consiliul de Securitate al ONU pentru a bloca o rezoluție prin care se incerca oprirea dezvoltarii de arme spațiale și prevenirea unei curse a inarmarii in spațiul cosmic, relateaza BBC.

Urmarire ca un filme cu impușcaturi la Timișoara

10:36, 07.04.2024 - La data de 6 aprilie 2024, in jurul orei 23:30, in nodul rutier de la km. 503, calea 2, polițiștii Autostrazii A1 Deva Nadlac au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, dar conducatorul acestuia nu s-a conformat, fapt pentru care s-a trecut la urmarirea acestuia pe o distanța de…

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.

Rusia, acuzata ca foloseste atacuri cu gaze chimice aproape zilnic

10:06, 07.04.2024 - Rusia este acuzata ca foloseste in mod sistematic atacuri ilegale cu gaze chimice impotriva soldatilor ucraineni. Trupele ucrainene au declarat pentru The Daily Telegraph ca au fost supuse unor atacuri regulate efectuate cu drone de mici dimensiuni care lanseaza gaze lacrimogene si alte substante chimice,…

Rusia este acuzata ca foloseste atacuri cu gaze chimice. Soldatii ucraineni spun ca se intampla „aproape zilnic”

07:41, 07.04.2024 - Rusia este acuzata ca foloseste in mod sistematic atacuri ilegale cu gaze chimice impotriva soldatilor ucraineni. Trupele ucrainene au declarat pentru The Daily Telegraph ca au fost supuse unor atacuri regulate efectuate cu drone de mici dimensiuni care lanseaza gaze lacrimogene si alte substante chimice,…


Ce parere ai despre aceasta stire?