Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Singurul copil al unei familii de gospodari din Tîrnova a murit sub ochii părinţilor lui

Publicat:

Singurul copil al unei familii de gospodari din Tirnova a murit sub ochii parintilor lui. Baiatul de 25 de ani venise acasa special munceasca alaturi de mama si tatal lui. Cateva zeci de sateni din Tirnova au venit la locul accidentului in speranța ca vor putea da o mana la ajutor.  In varsta de 25 de ani, Adrian, sofer de camion, conducea luni seara un TAF si incerca sa niveleze un drum pe varful unui deal.  La un momentdat TAF-ul a derapat si a luat-o la vale, potrivit Observator.tv. In loc sa sara din cabina si sa incerce sa se salveze, atunci cand utilajul a luat-o la vale, Adi a incercat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

4 copii si 2 adulti au murit in urma cu 2 ani intr-un incendiu din Turda. Ultimul copil al acelei familii a murit dupa 2 ani de chinuri.

10:51, 26.06.2024 - Comunitatea locala se confrunta cu o noua tragedie in urma incendiului devastator din aprilie 2022 care a luat viețile a șase membri ai unei familii. Singurul supraviețuitor, un baiat de 18 ani, care a suferit rani foarte grave, a murit.

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Scandalul circumciziilor fara consimțamant. Medic, acuzat ca a efectuat procedura fara acordul parinților

14:05, 19.05.2024 - Un medic este in centrul unei controverse, dupa ce a efectuat circumcizia unui copil fara acordul tatalui sau, provocand complicații grave. Dr. Balvinder Mehat, care a fost anterior suspendat pentru circumcizia unui alt copil fara acordul mamei, se confrunta acum cu noi acuzații.

Un copil de 7 ani din Sibiu a murit, dupa ce a fost prins sub o remorca. Se agațase de bena, s-a dezechilibrat și a cazut

13:21, 16.05.2024 - Tragedie intr-un sat din Sibiu. Un copil de 7 ani a murit, dupa ce s-ar fi agațat de bena unei camionete și s-a dezechilibrat cand șoferul a dat cu spatele. Baiatul a fost prins sub una dintre roțile autoutilitarei și a fost scos de echipajul de descarcerare. In ciuda manevrelor de resuscitare, micuțul…

De ce boala suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, dupa o lupta grea: „Un copil așa bun...”

23:30, 29.04.2024 - Momente de coșmar pentru familia lui Tzanca Uraganu. Nepotul celebrului manelist a murit la 8 ani. Toata lumea spera la o minune... insa baiețelul a pierdut lupta cu viața. De ce boala suferea Lucas.

Un șofer roman care abia devenise tata a murit pe un drum din Austria, unde s-a rasturnat cu betoniera și a fost strivit in cabina

07:40, 16.04.2024 - Un accident de circulație care a avut loc luni dupa-amiaza, in Tragwein (Austria Superioara) a lasat un bebeluș de cateva luni fara tata, scrie cotidianul Kronen Zeitung despre tragica moarte a unui șofer roman.In varsta de 35 de ani și rezident in Linz, romanul iși conducea betoniera pe B124, dinspre…

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.


Ce parere ai despre aceasta stire?