Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Singapore, începuturi: între căldură și Hunger Games. Simona Halep dă startul în primul ei Turneu al Campioanelor. "Sunt gata!"

Publicat:

Singapore, inceputuri: intre caldura și . da startul in primul ei Turneu al Campioanelor. "Sunt gata!" 14 ore de zbor mai tarziu, Singapore ne-a primit cu o combinație naucitoare intre nadușeala de afara și aerul condiționat din interior, invariabil setat prea rece. Contrastul iți taie respirația. Iți sunt suficiente doar cateva minute pe strazi ca sa ii apreciezi și mai mult pe jucatorii care au caștigat meciuri de tenis in sezonul asiatic. Umiditatea din insula e cu totul și cu totul altceva. ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Wild card pregatit pentru Simona Halep - Orașul din Romania care va gazdui un turneu WTA 250 inainte de JO 2024

14:11, 30.05.2024 - Simona Halep are un wild card pregatit pentru a putea participa la Iași Open, turneu care va trece in acest an la categoria „WTA 250”, a anunțat Daniel Dobre, director al competiției și fost antrenor al dublei campioane de Grand Slam.

Vești excelente pentru Simona Halep! Tenismena a primit wildcard pentru un turneu important

09:50, 14.05.2024 - Vești excelente pentru Simona Halep! Tenismena a primit wildcard pentru un turneu important. Celebra jucatoare de tenis a fost invitata la cel de-al 22-lea Grand Prix de tenis al Alteței Sale Regale Prințesa Lalla Meryem, intre 18 și 25 mai 2024, la Rabat. Sportiva incearca acum sa-și asigure un loc…

Vești excelente pentru Simona Halep: Romanca se afla pe lista de participanți a unui turneu important

08:36, 14.05.2024 - Simona Halep are asigurata participarea la un turneu de tenis pe zgura și saptamana viitoare. Romanca a fost invitata la cel de-al 22-lea Grand Prix de tenis al Alteței Sale Regale Prințesa Lalla Meryem, intre 18 și 25 mai la Rabat. Fosta lidera mondiala incearca sa-și asigure un loc la Paris 2024.

Simona Halep a primit wild card pentru un turneu care va avea loc la Paris

17:30, 30.04.2024 - In așteptarea unui wild card pentru Roland Garros, Simona Halep va reveni pe teren in capitala Franței, insa la Trofeul Clarins, turne de categorie „WTA 125”, care se va disputa in perioada 13-19 mai.

Simona Halep a primit wild card pentru Trophee Clarins, turneu care va avea loc la Paris

17:10, 30.04.2024 - Simona Halep, care a revenit in martie in competitii dupa o perioada lunga de suspendare, a primit o invitatie pentru Trophee Clarins, turneu de categorie WTA 125 care va avea loc luna viitoare.

Inovație revoluționara: ce soluție neașteptata ar putea ajuta orașele, sa reduca temperaturile, pe timpul verii

04:06, 09.04.2024 - A aparut o inovație revoluționara care ar putea ajuta orașele sa combata amenințarea tot mai mare a valurilor de caldura intensificate de schimbarile climatice. Cercetatorii de la Universitatea Tehnologica Nanyang din Singapore au introdus o vopsea speciala, cunoscuta sub numele de „vopsea rece”, care…

Un nou Wild Card pentru Simona Halep. La ce turneu poate juca sportiva din Romania

21:25, 03.04.2024 - Dupa un an și jumatate in care a lipsit de pe terenul de tenis, Simona revine in forța și primește un nou Wild Card, dupa cel de la Miami Open. Unde urmeaza sa joace sportiva romanca, aflați in randurile urmatoare. Simona Halep primește un nou Wild Card Organizatorii Mutua Madrid Open au anunțat astazi…

Simona Halep a anunțat la ce turneu urmeaza sa participe

20:00, 03.04.2024 - ​Simona Halep a revenit pe terenul de tenis dupa mai bine de un an și jumatate, dupa ce TAS i-a redus considerabil suspendarea (de la 4 ani la 9 luni), iar romanca a jucat primul meci la turneu WTA de la Miami, unde a fost invinsa in runda inaugurala de Paula Badosa.


Ce parere ai despre aceasta stire?