Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep e în CONFLICT cu Darren Cahill? Ce s-a întâmplat între cei doi, pe teren, în văzul tuturor

Publicat:

, locul I WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, de sportiva ceha , locul 6 WTA, in sferturile de finala ale turneului de categorie . Halep castigase ultimele doua editii ale competitiei organizate de .

Antrenorul sau, australianul , a intrat de doua ori pe teren pentru a-i oferi indicații , cate o data pe set, dar fara efect. La primul on court coaching, Halep nu a zis nimic, iar la al doilea a schimbat cateva cuvinte.

Citește și: A doborat tot: Ce serial se afla pe primul loc…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Simona Halep, intalnire speciala cu antrenorul alaturi de care a obținut cele mai importante rezultate ale carierei

23:26, 10.06.2024 - ​Revenita de curand in circuitul WTA, Simona Halep a luat o pauza de la tenis dupa ce accidentarea la genunchi i-a dat batai de cap, iar fosta lidera mondiala s-a vazut cu Darren Cahill, fostul ei antrenor.

GSP: Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep. Ce s-a intamplat chiar inainte de meciul de la Paris

15:06, 16.05.2024 - Virgina Ruzici, fostul manager al Simonei Halep, a urmarit live meciul pe care acesta l-a disputat in turul al turneului de la Trophee Clarins. Simona Halep (32 de ani, locul 1.149 mondial) s-a vazut nevoita sa abandoneze in setul 2 al meciului cu McCartney Kessler, la scorul 7-5, 2-3.

Simona Halep a incetat colaborarea cu antrenorul Carlos Martinez! GSP a aflat detaliile rupturii

16:31, 15.05.2024 - La aproape doua luni de la startul colaborarii, Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) și antrenorul spaniol Carlos Martinez Comet, 49 de ani, s-au desparțit. In mijlocul lunii martie, dupa ce a jucat la Miami, Simona Halep anunța ca incepea colaborarea cu Martinez, australianul Darren Cahill fiind cel…

Simona Halep și noul antrenor - Rolul lui Darren Cahill in alegerea acestuia și cat va ține perioada de proba

08:36, 12.04.2024 - Darren Cahill are in continuare un rol important in cariera Simonei Halep, australianul fiind cel care l-a sunat pe Carlos Martinez pentru a-l intreba daca dorește sa o antreneze pe fosta lidera WTA.

Ion Tiriac s-a enervat cumplit! Ordin al magnatului pentru Simona Halep. Ce trebuie sa faca jucatoarea dupa victoria de la TAS

08:20, 07.04.2024 - Ion Tiriac s-a enervat cumplit! Ordin al magnatului pentru Simona Halep dupa victoria de la TAS.Vezi AICI pe cine trebuie sa traga la raspundere Simona Halep dupa victoria de la TAS...Ion Tiriac nu e multumit cu revenirea Simonei Halep pe teren.

Ion Țiriac vorbește despre șansele Simonei Halep de a mai caștiga un Grand Slam

17:10, 06.04.2024 - ​Dupa ce TAS i-a dat caștig de cauza și i-a redus considerabil suspendarea (de la 4 ani la 9 luni), Simona Halep a revenit pe terenul de tenis și a jucat in runda inaugurala a turneului de la Miami, unde a fost eliminata de Paula Badosa.

Darren Cahill, cu ochii pe noul antrenor al Simonei

14:00, 06.04.2024 - Darren Cahill a vorbit despre noul antrenor al Simonei Halep, Carlos Martinez. Acest parteneriat este „o provocare” și pentru catalan, este de parere Darren Cahill. Intr-un interviu pentru  Digi Sport , antrenorul australian a dezvaluit ca a discutat cu Carlos Martinez inca de acum „4-5 luni” și ca…

Darren Cahill, cuvinte de lauda pentru noul antrenor al Simonei Halep: „A avut incredere in ea”

19:50, 05.04.2024 - Dupa revenirea pe teren la WTA Miami, Simona Halep se pregatește intens pentru sezonul de zgura, urmand sa debuteze la turneul de la Madrid. Antrenorul Carlos Martinez joaca un rol esențial in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?