Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep, angajarea unui antrenor și de ce iese din calcul varianta Darren Cahill

Publicat:

a revenit in țara dupa ce a fost eliminata in runda inaugurala de la WTA Doha. Fosta lidera a ierarhiei mondiale, Simona a vorbit despre aducerea in echipa a unui antrenor și a lamurit cum stau lucrurile in cazul variantei .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mari probleme medicale pentru un pasager al cursei Tarom Frankfurt-Bucuresti: s-a luat in calcul și varianta unei aterizari de urgenta

03:50, 24.06.2024 - Un pasager al cursei Tarom de la Frankfurt care a sosit duminica seara la Bucuresti, a avut probleme medicale, la un moment punandu-se problema unei aterizari de urgenta. Acesta a fost asteptat pe Aeroportul ”Henri Coanda” de o ambulanta, o echipa medicala urcand la bordul aeronavei, informeaza news.ro.

Simona Halep, fara antrenor și cu probleme „grave” la genunchi - Raspunsul la intrebarea: „Cand va mai avea Romania o campioana de Grand Slam?”

10:11, 07.06.2024 - Revenita in circuitul WTA in luna martie, Simona Halep s-a confruntat cu probleme medicale și a jucat doar doua meciuri. Fosta lidera mondiala a oferit detalii despre cat de grava este accidentarea care o ține departe de teren și a dezvaluit cum s-a schimbat viața ei odata cu apariția scandalului de…

GSP: „Nici pentru Darren Cahill nu ar fi facut Simona Halep așa ceva!”. CTP, nedumerit de ce a spus jucatoarea noastra

17:15, 18.05.2024 - Intr-un dialog cu Gazeta Sporturilor, Cristian Tudor Popescu iși manifesta nedumerirea cu privire la ultimele declarații oferite de Simona Halep despre Patrick Moutatoglou, in care romanca l-a disculpat pe fostul ei antrenor pentru suspendarea care a ținut-o pe tușa un an și jumatate.

Juventus va ramane fara antrenor - Varianta aleasa de torinezi

17:20, 16.05.2024 - Juventus Torino a caștigat pentru a 15-a oara in istorie Cupa Italiei, insa trofeul nu schimba cu nimic situația de la clubul italian. Massimiliano Allegri nu va continua la „Batrana Doamna”, iar oficialii echipei negociaza deja cu inlocuitorul acestuia.

Simona Halep a incetat colaborarea cu antrenorul Carlos Martinez! GSP a aflat detaliile rupturii

16:31, 15.05.2024 - La aproape doua luni de la startul colaborarii, Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) și antrenorul spaniol Carlos Martinez Comet, 49 de ani, s-au desparțit. In mijlocul lunii martie, dupa ce a jucat la Miami, Simona Halep anunța ca incepea colaborarea cu Martinez, australianul Darren Cahill fiind cel…

Simona Halep și explicațiile pentru retragerea de la turneul WTA Madrid Open

21:35, 21.04.2024 - Duminica a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal al turneului WTA Madrid Open, insa fara Simona Halep, jucatoare care beneficiase de wild card. Fosta lidera mondiala a explicat absența de la Caja Magica.

Simona Halep și noul antrenor - Rolul lui Darren Cahill in alegerea acestuia și cat va ține perioada de proba

08:36, 12.04.2024 - Darren Cahill are in continuare un rol important in cariera Simonei Halep, australianul fiind cel care l-a sunat pe Carlos Martinez pentru a-l intreba daca dorește sa o antreneze pe fosta lidera WTA.

Simona Halep, testata din nou antidoping: „Sa vina de cate ori doresc!“

10:10, 10.04.2024 - Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru debutul in sezonul de zgura din 2024 (la Oeiras, turneu de categorie 125, 15-21 aprilie). Fosta lidera WTA a avut parte, in dimineața zilei de marți, de un control antidoping. Inainte de a incepe antrenamentul, Simona a dat probe de urina și…


Ce parere ai despre aceasta stire?