Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe revine pe micul ecran. O găsiți la ”Mireasa”

Publicat:

Intoarcerea mea pe sticla vine dupa o pauza de aproape un an si jumatate, timp in care am fost alaturi de copiii mei, Ana si Vlad. Acum sunt maricei, asa ca e momentul sa revin pe un interval (14.00 – 16.00) care imi permite sa fiu, in continuare, o mama extrem de implicata in viata copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai facut, in cei 18 ani de televiziune. N-am in portofoliu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a pozat Simona Gherghe pe patul de spital, dupa ce a lipsit de la Mireasa. Ce mesaj le-a transmis fanilor ingrijorați

17:05, 12.06.2024 - In cursul zilei de miercuri, 12 iunie 2024, Simona Gherghe și-a ingrijoart fanii dupa ce s-a pozat pe patul de spital, cu branula in mana. De altfel, telespectatorii și-au facut mai multe griji atunci cand prezentatoarea TV a fost inlocuita de Gabriela Cristea in ediția de astazi de la Mireasa.

Vedeta din Romania care a primit emisiune la TV. Totul e oficial, cand apare pe micul ecran

12:11, 22.05.2024 - O vedeta din Romania va aparea la Antena Stars, incepand din acest weekend, in fiecare sambata, de la 19:30. Emisiunea care reincepe la TV se numește „In culisele celebritatii”, iar protagonista va fi Maria Constantin. Vedeta din Romania care a batut palma cu Antena Stars Maria Constantin este una dintre…

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Vedeta din Romania care revine in forța la TV dupa 11 ani. Cu ce post de televiziune a batut palma

23:21, 09.05.2024 - Vedeta din Romania care va reveni pe micile ecrane, dupa o pauza de 11 ani. Cu ce post de televiziune a batut palma, telespectatorii vor avea parte de o mare surpriza! Vedeta din Romania care va juca din nou intr-un serial Alexandru Papadopol, fostul soț al Ioanei Ginghina, revine pe micile ecrane!…

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va intampla in gala: „Dam un refresh acestui sezon”

17:10, 18.04.2024 - Simona Gherghe a promis o veste importanta atat pentru concurneții sezonului 9 cat și pentru telespectatori. La finalul emisiei live de pe 18 aprilie 2024, prezentatoarea Mireasa a venit cu anunțul important!

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

(video) Și-a aruncat TV-ul peste geam: Momentul in care „micul ecran” zboara și se zdrobește de asflat, in fața unui bloc de la Telecentru

14:55, 05.04.2024 - Un incident neobișnuit a avut loc in sectorul Telecentru al capitalei. Un televizor a fost aruncat peste fereastra unui bloc de locuit. Momentul in care acesta se zdrobește de asfalt a fost surprins de camere și publicat pe rețele.


Ce parere ai despre aceasta stire?