Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe, primele declarații despre al treilea copil. Vedeta Antenelor își caută bonă

Publicat:

a revenit in televiziune, la carma emisiunii ”Mireasa”. Inainte de a simți din nou fiorii starii de LIVE, a purtat o discuție, in direct, cu , la ””, despre familie, reintoarcerea la munca, bona, dar și un al treilea copil. , interviu despre revenirea pe sticla și al treilea copil […] The post , primele declarații despre al treilea copil. iși cauta bona appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta concurenta de la MPFM a imbracat rochia de mireasa, la patru ani de la cununia civila cu tatal fiului ei! Primele declarații dupa nunta: ”Am așteptat aceasta zi din tot sufletul”

22:55, 26.06.2024 - Bucurie uriașa pentru o fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu! Nicoleta, participanta in sezonul 5 al show-ului de la Antena 1, și Catalin, participant și el in sezonul 4, au spus DA și in fața lui Dumnezeu, la patru ani de la cununia civila. Primele declarații ale Nicoletei despre nunta! Au…

Mireasa - Capriciile iubirii. Vlad, primele declarații dupa ce a fost la un pas de eliminare: „Imi era greu sa o las pe Iuliana”. A izbucnit in lacrimi cand a aflat ca nu este eliminat

20:15, 21.06.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus momente dificile pentru Vlad, care urma sa afle daca pleaca acasa. Dupa ce inițial a aflat ca a fost eliminat, mai apoi a fost salvat pentru ca era in topul preferințelor publicului.

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj gasita moarta, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era suparat in ziua aia”

18:30, 29.05.2024 - Parinții Raisei sunt in stare de șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta intr-o rapa, langa casa. Familia ei s-a intors din Spania in Romania și vor sa se faca dreptate. Cei doi sunt convinși ca verișorul nu ar fi putut sa o ucida singur, in timp ce mama adolescentului spune ca nu are…

Un copil de 9 ani a cazut intr-o fantana adanca la Mireasa, judetul Constanta!

15:30, 20.05.2024 - Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au fost sesizati prin apel 112 despre un copil cazut intr o fantana in localitatea Mireasa, judetul Constanta. Potrivit ISU Dobrogea, este vorba despre un minor in varsta de 9 ani, care a cazut intr o fantana adanca de…

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Motivul real pentru care Simona Gherghe și-a dat demisia de la Acces Direct. „Este solicitant și controversat, greu, apasator”

10:45, 13.05.2024 - Simona Gherghe, in varsta de 46 de ani, a prezentat timp de 9 ani emisiunea Acces Direct, difuzata la Antena 1. Vedeta a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anunțat ca renunta la emisiune, insa pana acum, ea nu a dat detalii despre motivele care au dus la aceasta decizie. Intr-un interviu…

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.


Ce parere ai despre aceasta stire?