Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Simfonia în alb” semnată de bistriţeanca Oniţa Mureşan a ajuns la Palatul Parlamentului

Publicat:

Cea de-a X-a ediție de toamna a Salonului Național al Artelor, “Temeiuri”, si-a deschis zilele trecute portile pentru toti iubitorii artelor frumoase care au de admirat, la , creatiile a peste 150 de artisti – printre care si pictorita din :

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concert jubiliar Bruckner la 200 ani de la naștere: Simfonia nr. 6 in Biserica Neagra

14:36, 03.07.2024 - Brașovul va fi gazda unui concert aniversar joi, 4 iulie 2024, in Biserica Neagra, incepand cu ora 20:30. Acest concert estival, sub bagheta dirijorului Steffen Schlandt, promite sa fie unul dintre cele mai memorabile evenimente muzicale ale anului.

Deputatul de Gorj, Dan Vilceanu, trimis in judecata

13:55, 02.07.2024 - Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție este imputernicit sa aduca la cunoștința publicului urmatoarele: „La data de 28 iunie 2024, procurorul de caz din cadrul Secției de urmarire penala a dispus prin ordonanța efectuarea in continuare…

„Declaratie de pace cu oceanul" semnata de peste 20 de tari, cu un an inainte de o reuniune importanta a ONU

15:50, 09.06.2024 - Cel putin 26 de tari au semnat sambata in Costa Rica o „declaratie de pace cu oceanul" la finalul forumului "Immersed in change", cu un an inainte de Conferinta ONU privind oceanele din Franta.

Catalin Gherzan: Scandalul din Parlament intre Dan Valceanu și Florin Roman, incalificabil!

10:30, 22.05.2024 - Catalin Gherzan: Scandalul din Parlament intre Dan Valceanu și Florin Roman, incalificabil! Parlamentarii Dan Valceanu s-a luat la cearta și l-a mușcat pe Florin Roman in Palatul Parlamentului, un scandal pe care Catalin Gherzan il considera incalificabil. ”Acest tip de comportament este incalificabil…

George Simion a cerut boicotarea Ursulei von der Leyen la sefia CE la conferinta conservatorilor „Make Europe Great Again”

22:06, 27.04.2024 - In cadrul Conferinței Internaționale „Make Europe Great Again”, organizata de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” in weekend, la Palatul Parlamentului, George Simion a cerut boicotarea Ursulei von der Leyen.

Kunsthalle Bega deschide un nou sezon cu o expoziție semnata de Matei Bejenaru

08:25, 10.04.2024 - Spațiul expozițional Kunsthalle Bega, dedicat lucrarilor de arta contemporana experimentala, deschide in aceasta primavara un nou sezon cu expoziția „Proiecție 02”, semnata de Matei Bejenaru, al carei curator este Cristian Nae. Vernisajul va avea loc vineri, 12 aprilie, incepand cu ora 19:00, iar in…

ICI București organizeaza Digital Innovation Summit Bucharest

16:21, 09.04.2024 - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatica – ICI București va invita la Digital Innovation Summit Bucharest (DISB), eveniment care se desfașoara intre 16 – 18 aprilie 2024, la Palatul Parlamentului, sub Inaltul Patronaj al Președintelui Camerei Deputaților.

Sosoaca crapa. Sosocul scapa de bratara electronica

15:55, 05.04.2024 -  Judecatoria Sectorului 2 a dispus vineri revocarea ordinului de protectie emis de Sectia 6 Politie pe numele lui Silvestru Sosoaca, sotul deputatei Diana Sosoaca, barbatul scapand astfel si de bratara electronica montata la picior. „Admite cererea formulata de contestatorul Sosoaca Dumitru Silvestru…


Ce parere ai despre aceasta stire?