Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Silverstone va găzdui două curse de formula 1 cu acordul Guvernului britanic

Publicat:

Guvernul britanic si-a dat acordul pentru organizarea a doua curse de Formula 1, in aceasta vara, pe circuitul de la Silverstone, informeaza BBC, potrivit news.ro.

Surse din cadrul Formula 1 au precizat ca persoanele implicate in evenimente sportive de inalt nivel, care sosesc din strainatate, vor fi exceptatea de la obligativitatea de a se autoizola timp de 14 zile.

Organizatorii evenimentelor sportive vor trebui sa prezinte si sa obtina aprobarea pentru un plan detaliat al actiunilor si activitatilor lor. Este asteptat ca guvernul sa confirme decizia in cursul acestei luni.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Norris, cel mai rapid si in a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al Marii Britanii

20:20, 05.07.2024 - Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) a reusit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Marii Britanii, a 12-a din cele 24 de etape ale sezonului de Formula 1, dupa ce dominase si prima sesiune, vineri pe circuitul de la Silverstone (5,891 km), transmite…

Camerele de supraveghere din școli, montate cu acordul parinților, elevilor și profesorior. Ordonanța de Urgența, pe masa Guvernului

14:40, 28.06.2024 - Instalarea camerelor de supraveghere video și audio din școli se va face cu acordul majoritații simple a parinților, elevilor majori, dar și a angajaților in unitatea de invațamant respectiva.

SURSE Ce va face Marcel Ciolacu, daca Predoiu nu va respecta decizia Guvernului

15:10, 25.06.2024 - Liderii PSD și PNL nu se ințeleg asupra datei alegerilor prezidențiale. PSD ar vrea ca alegerile sa se desfașoare in septembrie, in timp ce liberalii ar dori sa fie organizate in octombrie-noiembrie.

Vești bune de la Guvern: Plafonarea tarifelor RCA ar putea fi prelungita pana in octombrie

21:25, 18.06.2024 - Plafonarea tarifelor RCA ar putea fi prelungita pana la sfarșitul lunii septembrie pentru a proteja clienții vulnerabili in fața dezechilibrelor din piața de asigurari, potrivit unor surse guvernamentale. Conform acelorași surse, Autoritatea pentru Supraveghere Financiara (ASF) analizeaza dezechilibrele…

La Guvern se gandește un plan de amploare pentru toți pensionarii din Romania: Intra in vigoare de la 1 septembrie (Surse)

11:50, 30.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu miniștrii, iar in cadrul Guvernului se fac calcule pentru noul prag de impozitare al pensiilor. Premierul a cerut sa nu fie ”un prag din pix de 3000 de lei”, ci un prag care sa țina cont de inflație și puterea de cumparare.

Baile Cojocna vor gazdui ediția a XXVI-a a ”Transilvania Bikers’ Bikefest”, in perioada 31 mai – 2 iunie!

20:40, 04.05.2024 - Una dintre cele mai mari intruniri moto din țara – TRANSILVANIA BIKERS’ BIKEFEST, ediția a XXVI-a, se va organiza in perioada 31 mai – 2 iunie 2024 la Baile Cojocna (jud.Cluj), au anunțat pe pagina lor de socializare cei de la clubul Transilvania Bikers M.C. 1990 Cluj. Organizatorii ii informeaza pe…

Catalin Cirstoiu a parasit ședința de la Guvern: la plecare le-a comunicat liderilor decizia sa (Surse)

23:41, 22.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu a parasit ședința liderilor coaliției, care are loc la sediului Guvernului, de aproape 14 ore. Cirstoiu le-a comunicat liderilor PSD și PNL ca el nu se retrage, iar acum decizia este in mainile lor.

F1: Fernando Alonso si-a prelungit contractul cu Aston Martin

11:45, 12.04.2024 - Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1 (2005, 2006), si-a prelungit contractul cu Aston Martin cel putin pana la sfarsitul sezonului 2026, a anuntat joi echipa cu sediul la Silverstone (Anglia), punand astfel capat zvonurilor despre plecarea pilotului spaniol, informeaza AFP, potrivit Agerpres


Ce parere ai despre aceasta stire?