Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Si-au testat fortele in turneu la Nyiregyhaza

Publicat:

Echipa de fotbal american a luat parte la un turneu international disputat in Ungaria, la Nyiregyhaza. Formatia oradeana s-a comasat cu echipa , pentru a face fata gruparilor redutabile prezente la competitie, care au o experienta mult mai vasta in fotbalul american.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teodora Brody se intoarce intr-un mult așteptat turneu american in care muzica clasica se intalnește cu jazz-ul

22:10, 20.06.2024 - Extraordinara voce a jazz-ului romanesc care a captivat publicul cu prezența fascinanta și talentul stralucitor, Teodora Enache, cunoscuta astazi ca Teodora Brody, se intoarce in Statele Unite cu un proiect unic: “Unifying Words: from Beethoven to Enescu”

Trupa timișoreana 8 Light Minutes a lansat un nou videoclip și susține doua concerte in Ungaria

13:56, 13.06.2024 - Formația timișoreana 8 Light Minutes a lansat videoclipul piesei „Velence”, melodie inclusa pe cel de-al doilea material discografic al trupei, „Ajto”, care s-a lansat la inceputul acestui an. Tinerii muzicieni timișoreni care au reușit sa intre in atenția amatorilor de rock cu o serie de compoziții…

Grija fața de mediu a formației britanice Coldplay: cum a redus cu peste 50% emisiile de carbon in timpul concertelor

13:16, 13.06.2024 - „Music of the Spheres” este cel de-al optulea turneu al trupei britanice rock Coldplay, una dintre cele mai in voga din lume. Formația anunța in anul 2019 ca nu va mai organiza un turneu pana cand acesta nu va fi realizat intr-un mod mai sustenabil.

Formatia italiana de rock Maneskin a inceput un turneu de festivaluri internationale

18:11, 20.05.2024 - Formatia de rock Maneskin, cu care Italia a castigat concursul Eurovision in 2021, a inceput un turneu de festivaluri internationale, in cadrul caruia va fi cap de afis la 15 concerte in America de Sud, Europa si Asia, informeaza luni ANSA, conform Agerpres.

SUA au testat un avion autonom, cu inteligența artificiala. In unele scenarii, s-a descurcat mai bine decat avioanele cu piloți umani

15:40, 04.05.2024 - Forțele aeriene americane au facut joi un zbor de testare istoric cu avionul de lupta autonom X-62A VISTA, care funcționeaza cu inteligența artificiala. In unele scenarii, s-a descurcat chiar mai bine decat avioanele cu piloți umani, relateaza Business Insider.

Turneu innvaluit in mister: secretarul de stat american, Antony Blinken, va merge miercuri in Israel si Iordania

04:05, 29.04.2024 - Secretarul de stat Antony Blinken va merge miercuri in Israel si Iordania, la o zi dupa participarea la un summit in Arabia Saudita consacrat rezolvarii conflictului israeliano-palestinian, a anuntat duminica Departamentul de Stat american, scrie AFP, citat de news.ro.

Simona Radis - Abia abia asteptam Campionatele Europene pentru a ne testa fortele cu adversarele noastre

15:50, 22.04.2024 - Canotoarea Simona Radis a declarat, luni, la Complexul Sportiv National ''Elisabeta Lipa'' de la Snagov, ca de abia asteapta concureze la Campionatele Europene de la Szeged (Ungaria) pentru a-si testa fortele cu adversarele inaintea Jocurilor Olimpice de la Paris, potrivit Agerpres.

Economist despre „povestea de succes“ a aderarii la UE: „Cei care spun ca era mai bine pe vremea lui Ceaușescu nu au dreptate“

23:41, 11.04.2024 - Forțele politice anti-UE cresc in Romania, deși cifrele arata ca nivelul de trai a crescut și am depașit la PIB țari precum Ungaria sau Croația. Economistul Radu Nechita, co-autor al unui studiu despre Romania la 17 ani de la aderare, susține ca dezamagirea are legatura cu clasa politica.


Ce parere ai despre aceasta stire?