Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şi-au rezervat bilete pentru o călătorie privată în spaţiu de un sfert de milion de dolari şi aşteaptă marele eveniment

Publicat:

Turismul spatial este un vis tot mai aproape de realizare. In doar cateva luni, ar putea avea loc prima calatorie privata in cosmos. Sute de oameni s-au inscris deja, chiar daca pretul biletului este de cateva sute de mii de dolari. CNN a realizat un reportaj despre acest subiect.

Peste 600 de oameni au cheltuit pana la un sfert de milion de dolari pentru doar cateva minute in spatiu. Unii au inchiriat nava, construita de compania miliardarului , doar pentru ei. In acest caz, pretul este si mai mare - de 1,2 milioane de dolari. Toti si-au rezervat biletul si asteapta cu…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Atenționare de calatorie in Polonia: meteorologii se așteapta la furtuni puternice

21:05, 28.06.2024 - Romanii care se afla, tranziteaza sau au de gand sa calatoreasca in Polonia sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe ca autoritațile locale au emis atenționare de furtuni puternice (nivel 2) pentru toata țara.

Ce ar trebuii sa urmarești inainte de a inchiria o mașina

12:36, 21.06.2024 - Inchirierea unei mașini atunci cand calatorim in strainatate poate fi o experiența plina de neprevazuturi, de aceea este esențial sa fim informați și pregatiți pentru a evita eventualele capcane și complicații. Specialiștii in domeniu ne recomanda sa fim atenți la mai multe aspecte critice pentru a…

Atentionare de calatorie Germania: meteorologii se așteapta la furtuni puternice

16:40, 02.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Republica Federala Germania, Landul Bavaria, ca autoritațile locale au emis avertismente de furtuni puternice (cod portocaliu, nivel 2) pentru mai multe localitați.

Marele sportiv care a platit un sfert de milion de dolari sa ajunga in spatiu. Zborul Virgin Galactic, unul istoric: „18 ani am asteptat acest moment”

21:26, 18.05.2024 - Primul zbor cu turiști in spațiu s-a soldat cu succes! La bordul navei Virgin Galactic s-au aflat o femeie de 46 de ani, fiica acesteia și un britanic in varsta de 80 de ani. Experiența de neuitat in spațiu Calatorii au avut ocazia de a experimenta cateva clipe pline de senzație de imponderabilitate,…

Haos pe aeroport. Zeci de pasageri au pierdut zborul dupa ce avionul a decolat cu doar o parte din oameni

12:20, 17.05.2024 - Avionul a decolat cu doar o parte din pasageriNu mai puțin de 43 de calatori au ramas blocați ore in șir pe aeroportul din Cluj-Napoca din cauza defecțiunii scannerelor destinate verificarii bagajelor. Acest lucru i-a impiedicat pe oameni sa avanseze catre poarta de imbarcare. Imediat s-au format cozi…

Cat au platit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o calatorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiența superba”

18:35, 02.05.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost de curand in Veneția, orașul in care s-au logodit. Cei doi au sarbatorit 10 ani de cand artistul a ceut-o in casatorie pe prezentatoare pe gondola.

Calatorie cu surprize spre Cluj: Un cațel supraviețuiește 100 km ascuns sub capota mașinii și așteapta sa fie adoptat

12:26, 26.04.2024 - Un șofer din Timișoara a avut parte de o surpriza neașteptata in timpul unei calatorii catre Cluj-Napoca. Ajuns la Cluj in vizita la sora sa, conducatorul auto a descoperit un pui de caine ascuns sub capota mașinii sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?