Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a făcut curaj și a plecat în prima vacanță după doi ani, dar surpriză! Momente grele pentru Simona Gherghe, la Paris

Publicat:

s-a dedicat exclusiv vieții de familie și iși ține mereu admiratorii la curent cu tot ce este nou in viața ei. Prezentatoarea tv adora sa petreaca timpul alaturi de copiii ei, despre care invața cate ceva nou in fiecare zi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de Vedeta. Oana Matache și Radu Siffredi, escapada romantica in Paris. Cei doi au trait clipe speciale: „Asta a fost surpriza” / VIDEO

16:50, 15.06.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi au avut parte de o escapada romantica in Paris. Cei doi au avut parte de clipe speciale. Ce au marturisit cei doi, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta.

Simona Gherghe a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus perfuzii prezentatoarei TV: ”S-a intamplat...” / FOTO

10:10, 12.06.2024 - Probleme mari pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea TV a ajuns de urgența la spital și primește ingrijiri in aceste momente! Medicii i-au pus perfuzii. Iata cum este starea ei de sanatate in aceste momente! Simona Gherghe a postat o imagine direct de pe patul de spital!

Momente grele pentru IPS Calinic. A ajuns de urgența la Spitalul Floreasca

09:41, 03.06.2024 - Duminica seara, Inalpreasfințitul Calinic Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului a ajuns la spital. Se pare ca prelatul ar fi cazut in timp ce se afla la sfințirea unei troițe. Astfel a suferit o fractura la nivelul genunchiului unui picior.

Vedeta care a jucat in meciul „Generației de Aur” trece prin momente grele: „Doi membri ai familiei au fost impușcați in cap”

14:26, 28.05.2024 - Christian Karembeu (53 de ani), fostul internațional francez care a jucat in meciul de adio al „Generației de Aur”, a vorbit despre drama prin care trece. Originar din Noua Caledonie, Karembeu a povestit ca doi membri ai familiei lui au fost impușcați mortal in timpul revoltelor din arhipelagul francez.…

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului, despre viața de mamica! Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, vorbește despre viața de mamica. Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista, dar am aflat și regula pe care ea și soțul ei și-au impus-o.

Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO

11:50, 21.04.2024 - Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele, iar recent a vorbit despre intreaga procedura. Iata ce postare trista a facut vedeta prin intermediul rețelelor de socializare!

Vacanța de Vedeta. Ce face Geanina Ilieș de fiecare data cand merge in vacanța. Prezentatoarea TV, momente speciale alaturi de fiul ei: „Imi place sa...” / VIDEO

16:45, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a dezvaluit ce face de fiecare data cand merge in vacanța. Indragita prezentatoare TV a petrecut momente speciale alaturi de fiul ei, in Barcelona. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Vacanța de Vedeta.


Ce parere ai despre aceasta stire?