Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SHOW impresionant la WOW Kids! O fetiţă de 10 ani dansează spectaculos pe hoverboard (VIDEO)

Publicat:

(10 ani) practica dansul de la varsta de cinci ani. La inceput nu a frecventat nici o scoala de dans sau muzica, insa acum face parte dintr-o trupa de dans modern. Placerea de a dansa pe hoverboard a aparut la inceputul anului 2016 datorita unei reclame la televizor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se descurca Marius Moga in rolul de tatic. Cum il surprinde fetița sa: "E foarte creativa..." / VIDEO

09:50, 24.05.2024 - Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Marius Moga traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de soția lui, Bianca Lapuște și au impreuna o fetița, pe Maria Elisabeta. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Star Matinal, Marius Moga a spus cum se descurca in rolul de tatic.

EXCLUSIV: Barbat din Poienile de Sub Munte arestat pentru viol. Victima o fetița de 14 ani

10:51, 17.05.2024 - Polițiștii din Leordina sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Vișeu de Sus au finalizat cercetarea intr-un dosar de viol. Suspectul a fost reținut și prezentat judecatorilor pentru a fi arestat preventiv pentru 30 de zile. The post EXCLUSIV: Barbat din Poienile de Sub…

Coșmar in parc. Mama și prietena ucise, fetița de 10 luni rapita - VIDEO

18:50, 08.05.2024 - O tragedie de nedescris s-a petrecut intr-un parc, unde o mama și prietena ei au fost ucise, iar o fetița de 10 luni a fost rapita. Moartea celor doua tinere și rapirea bebelușului au starnit o unda de durere și revolta. Oamenii se intreaba cum a putut avea loc o asemenea atrocitate și spera ca vinovatul…

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița de 4 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o mașina: era nesupravegheata și a traversat neregulamentar

08:45, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani care ar fi traversat o strada din Oraștie, județul Hunedoara, prin loc nepermis, a fost lovita de o mașina. Fetița a murit ulterior la un spital din Timișoara, informeaza Mediafax.

Star Matinal. Roxana Vașniuc, petrecere de lux pentru fetița ei! Invitații au venit cu limuzina: „Ziua ei...” / VIDEO

09:15, 22.04.2024 - Roxana Vașniuc a organizat o petrecere de lux pentru fetița ei. Evenimentul a fost spectaculos din toate punctele de vedere. Invitații au venit cu limuzina. Iata ce declarații a facut vedeta despre petrecere!

Un atac rusesc cu rachete a ucis patru persoane in districtul Odesa. Printre morți, o fetița de zece ani

10:11, 11.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de zece ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?