Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Show de iahturi la Monaco. Principala atracţie a fost nava cu submarin care coboară la 300 de metri adâncime

Publicat:

Chiar daca Monaco este unul dintre cele mai mici state din lume, gazduieste cel mai mare targ de iahturi de pe pamant. Evenimentul din acest an a adunat 500 de expozanti, numar record, si a atras peste 30 000 de vizitatori.

Aproximativ 115 nave, dintre care multe personalizate, au fost ancorate in portul Hercule din Monaco. 40 de iahturi sunt proaspat lansate la apa si si-au facut debutul mondial la evenimentul din principat.

Barcile de lux cu heliport la bord nu mai sunt o noutate pentru bogatii care isi cauta o noua jucarie pe apa. In acest an, principala atractie a fost iahtul

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Pompierii argeseni au intervenit pentru salvarea unui caine cazut la 12 metri adancime, intr-o fantana

14:35, 23.06.2024 - Pompierii argeseni au intervenit, duminica, pentru salvarea unui caine cazut la 12 metri adancime, intr-o fantana. Stapani au auzit animalul si au cerut ajutor. Cainele a fost scos din apa rece, aproape inert, insa si-a revenit, conform news.ro.

Misiune dramatica in județul Constanța. Un copil de și doi adulți au ramas blocați intr-o fantana de aproape 20 de metri adancime

08:56, 21.05.2024 - Misiune dramatica in județul Constanța. Un copil de 9 ani și doi adulți au ramas blocați intr-o fantana secata, de aproape 20 de metri adancime. Misiunea pompierilor a fost una contra-cronometru, iar la fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD.

Pompierii dambovițeni au intervenit sa salveze un cal cazut intr-un beci de aproximativ 3 metri adancime

06:50, 14.05.2024 - Detașamentul de Pompieri Targoviște impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgența Aninoasa au intervenit pentru salvarea unui cal cazut intr-un beci de aproximativ 3 metri adancime. Incidentul a avut loc in localitatea Viforata, unde promptitudinea și coordonarea eforturilor echipajelor…

Pompierii au intervenit pentru salvarea unui cal cazut intr-un beci de aproximativ 3 metri adancime 

12:00, 11.05.2024 - Pompierii  au intervenit pentru salvarea unui cal cazut intr-un beci de aproximativ 3 metri adancime, incidentul a avut loc in localitatea Viforata, unde promptitudinea și coordonarea eforturilor echipajelor de intervenție au fost esențiale pentru finalizarea cu succes a misiunii.  Pompierii, echipați…

Craterul de pe strada din Slanic Prahova are o adancime de 18 metri, cat un bloc cu 5 etaje. Ce spun experții: "Indicile duc catre ..."

09:55, 03.05.2024 - In orașul Slanic Prahova este stare de alerta extrema! Craterul urias care s-a format cu o saptamana in urma s-a adancit. A ajuns sa aiba 18 metri adancime, cat un bloc cu 5 etaje. Ce spun experții.

Toți ochii pe Boris Becker » Neamțul, principala atracție la București + S-a pozat cu Nadia și a ținut un discurs special: „Nici el nu știa ce urmeaza sa faca”

13:45, 17.04.2024 - Legendarul Boris Becker, 56 de ani, a fost special guest marți seara, la Sala Palatului din Capitala, cu ocazia lansarii documentarului Nasty, filmul biografic despre viața și cariera lui Ilie Nastase. Neamțul a urcat pe scena și a avut un discurs generos despre roman. ...

Misiune contracronometru in Suceava, dupa ce un barbat a cazut intr-o fantana. A fost gasit in viata la 10 metri adancime FOTO

17:10, 15.04.2024 - Un barbat de 30 de ani a cazut intr-o fantana adanca de 10 metri, in comuna Dornești din județul Suceava. Pompierii au reușit sa il scoata in timp util, iar o ambulanța SMURD l-a transportat la Centrul de Primiri Urgențe Radauți pentru ingrijiri medicale.

Risc insemnat de avalanse in muntii Fagaras si Rodnei si zapada de 1,3 metri la Balea Lac

18:55, 03.04.2024 - Potrivit Buletinului nivometeorologic emis de Administratia Nationala de Meteorologie, la altitudini de peste 1.800 de metri, in muntii Fagaras si Rodnei, este risc insemnat, de gradul trei din cinci, de producere de avalanse.


Ce parere ai despre aceasta stire?