Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sharon Stone a pus gheara pe fostul iubit al Sofiei Vergara

Publicat:

Potrivit revistei americane US Weekly, actrita, in varsta de 56 de ani, s-a cuplat cu nimeni altul decat fostul logodnic al , omul de afaceri .

Starul din “Instinct primar” si noua “achizitie”, un barbat cu 18 ani mai tanar decat ea, s-au afisat tot mai des in public in ultima vreme, cei doi parand extrem de indragostiti.

Loeb a fost timp de doi ani logodnicul (42 de ani), cel mai bine platita actrita de televiziune. Aceasta l-ar fi parasit pe afacerist, suspectandu-l ca nu urmarea decat sa devina cunoscut pe spatele ei.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața, la varsta de 48 de ani, un artist iubit de milioane de persoane. A fost gasit mort in casa / FOTO

17:05, 25.06.2024 - Lumea muzicii internaționale, in doliu! Un artist iubit de milioane de persoane s-a stins din viața la varsta de 48 de ani. Starul a fost gasit mort in casa, insa pana in momentul de fața cauza decesului nu a fost dezvaluita.

Cantarețul Justin Timberlake a fost arestat: De ce este acuzat

17:46, 18.06.2024 - Cantarețul Justin Timberlake a fost arestat la New York și urmeaza sa fie acuzat oficial in scurt timp. Starul pop a fost arestat sub acuzația de conducere in stare de ebrietate, scrie digi24.ro .

Margareta Paslaru ii ia apararea lui Babasha, dupa momentul sau alaturi de Coldplay: „Formidabila publicitate”

11:40, 16.06.2024 - Margareta Paslaru, faimoasa artista de 80 de ani din Romania, i-a luat apararea lui Babasha, cantarețul huidiuit minute in șir din cauza prestației pe care a avut-o miercurea trecuta la concertul ColdPlay din Capitala.

Publicitate electorala | Calin Matieș – Și totuși: PENTRU CE? Scauniada impostorilor!

09:35, 03.06.2024 - Publicitate electorala | Calin Matieș – Și totuși: PENTRU CE? Scauniada impostorilor! Calin Matieș – Și totuși: PENTRU CE? Scauniada impostorilor! M-am razgandit de multe ori inainte sa transmit acest mesaj. Aleg totuși sa o fac. Și eu consider ca modul brutal in care a fost altoit deputatul din Alba…

Conferința internaționala RAC: Influenceri și creatori de conținut au discutat despre autoreglementarea in domeniu și onestitatea fața de public

07:15, 19.05.2024 - Consiliul Roman pentru Publicitate (RAC) a dezbatut cadrul de reglementare și autoreglementare in Influencer Marketing, alaturi de specialiști locali, experți internaționali și creatori de conținut, in  Conferința RAC “Etica in Influencer Marketing- Prezent și Perspective”, desfașurata la București.…

Starul francez Kylian Mbappe rateaza meciul cu Nice

13:06, 15.05.2024 - Fotbalistul Kylian Mbappe, care se confrunta cu o problema la muschii ischiogambieri de la piciorul stang, nu a fost inclus in lotul echipei PSG pentru deplasarea la Nisa, de miercuri, meci contand etapa a 32-a din Ligue 1.

Ronaldo a cistigat partial un proces de judecata. Ce prejudiciu va incasa

09:50, 18.04.2024 - Starul portughez, Cristiano Ronaldo, a cistigat partial procesul pe care l-a intentat impotriva clubului Juventus Torino pentru restante salariale. Cristiano Ronaldo a cistigat o actiune civila impotriva gruparii torineze, iar clubul a fost obligat sa-i plateasca aproximativ 10 milioane de euro, reprezentind…

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.


Ce parere ai despre aceasta stire?