Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Shanghai: Cel puțin 10 persoane au murit din cauza celui mare mare val de căldură din ultimii 140 ani

Publicat:

Cel puțin 10 persoane au decedat din cauza caldurii in orașul Shanghai, acesta fiind afectat de temperaturi caniculare record, cele mai mari din ultimii 140 de ani, au anunțat autoritațile medicale, citate de AFP.

Meteorologii au anunțat temperaturi de 41 grade in mai multe orașe din centrul și estul Chinei, in timp ce, in Shanghai, temperaturile au atins 39,8 grade miercuri dupa-amiaza.

Potrivit lui , purtatorul de cuvant al Direcției medicale din Shanghai, cel puțin 10 persoane au murit in ultimele zile din cauza caldurii.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pakistanul se topește. Peste 140 de persoane au murit doar marți. Mii de oameni au ajuns la spital din cauza caldurii

12:00, 27.06.2024 - Pe masura ce temperaturile au crescut in sudul Pakistanului, a crescut și numarul cadavrelor. Serviciul de ambulanța Edhi spune ca, de obicei, duce zilnic intre 30 și 40 de persoane la morga.

Anunț ANM. Aproape toata țara se afla sub coduri galben, portocaliu si rosu de canicula

10:11, 22.06.2024 - ANM anunța ca toata țara, cu excepția zonelor de litoral din Tulcea și Constanța, se afla sambata sub coduri galben, portocaliu și roșu de canicula. In județele Dolj, Olt, Teleorman și sudul județelor Valcea și Argeș, valul de caldura va fi persistent și intens, iar temperaturile vor fi deosebit de…

Șase pelerini au murit din cauza temperaturilor de 50 de grade. Caldura extrema la pelerinajul de la Mecca

13:36, 16.06.2024 - Cel mai mare pelerinaj religios din lumeMinisterul de Externe iordanian a confirmat ca toate victimele se aflau in Arabia Saudita pentru a lua parte la cel mai mare pelerinaj religios din lume, Hajj-ul, desfașurat anual la Mecca. Tragedia subliniaza pericolele pe care caldura extrema le poate prezenta…

Sase pelerini de a Mecca au murit din cauza caldurii. Temperaturile au atins 48 de grade Celsius

08:25, 16.06.2024 - Sase oameni au murit din cauza caldurii in timpul pelerinajului Hajj spre Mecca, in contextul avertizarilor facute de oficiali sauditi conform carora temperaturile ar putea ajunge, in timpul adunarii anuale, la 48 de grade Celsius (118 grade Fahrenheit), scrie CNN, citata de News.ro. Toti cei sase care…

Șase pelerini au murit din cauza caldurii, la Mecca. Temperaturile se apropie de 50 de grade Celsius

07:46, 16.06.2024 - Sase oameni au murit din cauza caldurii in timpul pelerinajului Hajj spre Mecca. Oficialii saudiți au avertizat ca temperaturile ar putea ajunge, in timpul adunarii anuale, la 48 de grade Celsius, scrie CNN, preluata de News.ro.

Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți din cauza turbulentelor puternice in timpul unui zbor Londra - Singapore

14:16, 21.05.2024 - Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra - Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație.

Cel puțin 16 persoane au murit in Peru dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie

16:35, 15.05.2024 - Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho, a cazut, marți dimineața, intr-o prapastia adanca de o suta de metri din zona muntoasa in sud-estul Peru si a aterizat pe acoperisul sau, relateaza RFI, AFP și Agerpres. In autocar se aflau in momentul producerii accidentului aproximativ…

FOTO-VIDEO - Peste 200 de persoane au murit intr-o singura provincie din Afganistan din cauza unor puternice viituri

14:01, 11.05.2024 - Inundatii fulgeratoare au ucis peste 200 de persoane numai in provincia Baghlan, in nordul Afganistanului, a declarat sambata pentru AFP Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM), informeaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?