Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SFIDĂTOR. Parlamentarii și-ar putea dubla indemnizațiile

Publicat:

Dupa modelul înalților demnitari, aleșii neamului s-au gândit sa-și majoreze și ei indemnizațiile, începând chiar de la 1 septembrie. 

Președintele Partidului Național Democrat, , a anunțat ca indemnizația unui parlamentar ar putea ajunge la 9.000 de lei net, fata de 5.300 cat primeste in prezent.

Potrivit acestuia, in Parlament se pregatesc alte mariri de salarii, asta dupa ordonanța privind cresterea salariilor a 48 de inalti demnitari de la 1 august.

Fenechiu a declarat la B1 Tv ca se vorbește in momentul de fața chiar de la…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Criza politica din Bulgaria: Partidul de centru-dreapta GERB nu poate forma un guvern minoritar

18:50, 03.07.2024 - Partidul de centru-dreapta GERB din Bulgaria a eșuat in incercarea de a forma un guvern minoritar. Parlamentarii au respins miercuri propunerea. Țara strabate o lunga perioada de instabilitate politica in care au fost convocate mai multe alegeri anticipate.

LANSARE DE CARTE ȘI MINIRECITAL FOLK Joi, dubla lansare de carte la Biblioteca Judeteana Satu Mare

13:01, 26.06.2024 - Volumele de versuri „Izvoarele sufletului” și „Masuri prin vreme. Intre pamant și cer” vor fi lansate in prezența autorului Ioan Bale The post LANSARE DE CARTE ȘI MINIRECITAL FOLK Joi, dubla lansare de carte la Biblioteca Judeteana Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

VIDEO Ciolacu: Premierul spaniol va veni in iulie in Romania pentru semnarea acordului privind dubla cetatenie

22:05, 07.06.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat ca omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, urmeaza sa efectueze o vizita in luna iulie in Romania, pentru a participa, intre altele, si la semnarea acordului bilateral privind dubla cetatenie acordata romanilor din Spania, potrivit Agerpres.

Cum a trecut peste dubla tragedie, o artista de la noi! Tatal și bunica au murit la doar o zi distanța. Cantareața era lauza

23:50, 19.05.2024 - O artista de a noi face declații exclusive despre tragedia petrecuta in familia ei. Tatal și bunica acesteia, au murit la doar o zi distanța. Cantareața era lauza la momentu respectiv. Cum a trecut aceasta peste trauma, dar și cum a fost posibila acaesta intamplare.

Parlamentarii PSD de Suceava au criticat aspru acțiunea de lansare a candidaților PNL care a avut loc vineri in centrul Sucevei. ”Ipocrizia și demagogia au fost la ele acasa. Pe langa asta au blocat circulația in oraș citeva ore”

09:10, 12.05.2024 - Parlamentarii PSD au remis presei un comunicat in care au criticat aspru acțiunea de lansare a candidaților PNL la șefia Consiliului Județean și la cele 114 primariei care a avut loc vineri in centrul municipiului Suceava. ”Ipocrizia și demagogia au fost la ele acasa”, a fost concluzia social democraților…

Dubla impunere: Soluții și provocari pentru companiile multinaționale din Romania

09:30, 02.05.2024 - ​In contextul globalizarii și al creșterii tranzacțiilor transfrontaliere, dubla impunere a devenit o problema majora pentru grupurile de companii multinaționale care opereaza in Romania. Controalele in domeniul prețurilor de transfer efectuate de catre autoritațile fiscale romane se concretizeaza,…

Liga Europa: AS Roma o invinge pe Milan in dubla mansa si merge in semifinalele competiției

04:15, 19.04.2024 - Echipa italiana AS Roma a dispus joi seara, pe teren propriu, scor 2-1, de formatia AC Milan, in mansa secunda a sferturilor de finala din Liga Europa, calificandu-se in semifinale, scrie news.ro.

De ce ii mai platim? Parlamentarii aflați in campanie electorala vor munci doar o zi pe saptamana

07:30, 10.04.2024 - Mulți dintre parlamentari, aflați in campanie electorala pentru alegerile locale, prefera sa mearga in teritoriu in detrimentul participarii la ședințe. Parlamentarii romani primesc remunerații semnificative, de pana la 15.000 de lei lunar, pentru a-și indeplini atribuțiile legislative. Totuși, o parte…


Ce parere ai despre aceasta stire?