Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SFATURILE LUI RELI: Natura ne dăruiește belșug de savoare

Publicat:
SFATURILE LUI RELI: Natura ne dăruiește belșug de savoare

Vacanța este la picioarele noastre invitandu-ne sa pașim pe covorul fermecat și sa zburam spre destinații exotice. Oriunde, dar nu la birou, cratița, cumparaturi, școala, gradinița, meditații. Uneori nu reușim sa ne recuperam forțele nici macar in concediu. Faptul ca nu mai mergem la programul obișnuit de fiecare zi, nu este egal cu odihna.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturile pompierilor bihoreni pentru iubitorii de natura care prefera ieșirile cu cortul

12:00, 20.06.2024 - Petrecerea timpului in mijlocul naturii, „cu cortul”, poate fi o aventura recreativa și plina de experiențe placute ori dimpotriva, una cu urmari negative, in funcție de masurile de siguranța pe care ni le luam, fiecare in parte.

Pentru o vacanta placuta: Sfaturile politistilor despre cum sa cum sa eviti capcanele online si tentativele de frauda

10:40, 18.06.2024 - Politia Romana, Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC si Asociatia Romana a Bancilor ARB , prin intermediul proiectului national de constientizare SigurantaOnline, vin cu o serie de recomandari esentiale pentru utilizatori pentru a proteja datele personale si financiare in sezonul estival…

SFATURILE LUI RELI: Miroase a mare, a munte si a dor de vacanta

18:30, 06.06.2024 - Prima luna de vara, iunie. Ne asteapta zile pline de soare fraged, dimineti racoroase si seri parfumate cu flori de tei. Este luna cireselor, a copiilor, a noptii de Sanziene ce scalda in roua frumusetea fetelor, iar ierburile vindecatoare capata puteri nebanuite.

Olaf Sholz este presat sa plafoneze prețul kebapului. „E uimitor. Oriunde merg, oamenii imi cer asta”

10:41, 07.05.2024 - Tot mai mulți germani ii cer cancelarului Olaf Scholz sa plafoneze prețul kebapului, care a crescut mult in ultimii 2 ani din cauza inflației. Apar și propuneri de a-i subvenționa pe comercianți pentru a putea menține scazut prețului unuia dintre felurile de mancare favorite in Germania, relateaza The…

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, decizie importanta inainte de Paște. Ce se va intampla cu fetele lor. „Avem un plan facut”

15:55, 17.04.2024 - Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis sa divorteze dupa 12 ani, iar anuntul despre separare a fost facut in urma cu un an, dupa o perioada in care au ținut totul secret. Pentru cei doi a urmat un proces lung și pare ca lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Cu toate astea, aceștia au planuit…

Unde au mers Bianca Dragușanu și Gabi Badalau prima data, dupa ce s-au intors din vacanța din Dubai. Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

22:45, 10.04.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat, in urma cu cateva zile, intr-o vacanța de vis, prima in formula completa. Dupa ce s-au distrat pe cinste in Dubai, cei doi s-au intors in Romania. Unde au mers prima data cei doi, dupa ce au revenit in țara.

Sore a bifat o noua vacanța. Ce destinație a ales artista de aceasta data: „Este fantastic” / FOTO

12:45, 06.04.2024 - Sore adora sa calatoreasca, așa ca, in ultima perioada, a fost plecata mai mult in vacanța. Dupa ce, la jumatatea lunii martie a fost in Italia, alaturi de noul partener, artista și-a facut, din nou, bagajele și a dat Romania pe o destinație preferata de iubitorii sporturilor de iarna.

Romanii iși doresc sa afle daca primesc vouchere de vacanța inca din anunțul de angajare

13:15, 02.04.2024 - Angajatii din Romania considera voucherele de vacanta un beneficiu extra-salarial atractiv care si-ar dori sa fie regasit mai frecvent in oferta de angajare, arata datele unui studiu de piata.


Ce parere ai despre aceasta stire?