Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SFATURI MEDICALE. Cum tratăm durerile articulare fără antiinflamatoare

Publicat:

Durerile articulare se numara printre afectiunile care, desi suna aproape banal, pot fi atat de suparatoare si intense, incat limiteaza orice miscare. Cei care se confrunta cu aceasta problema apeleaza, de cele mai multe ori, la medicamente antiinflamatoare, care au si reactii secundare. Specialistii spun, insa, ca pentru amelio¬rarea acestora sunt suficiente cateva exercitii pentru articu-latii. Spre exemplu, stretching-ul si yoga sunt doua activitati care ajuta la mentinerea unor articulatii sanatoase si flexibile, chiar si dupa prima tinerete. De asemenea, sporturile aerobice de intensitate…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bautura care ajuta la slabit, dar poate afecta nivelul de fier din organism. Beneficii și contraindicații ale ceaiului verde

14:21, 30.07.2024 - Consumul de ceai verde aduce numeroase beneficii sanatații și este un adevarat elixir pentru oricine il consuma in mod frecvent. Confera protecție organismului, atat interna, cat și externa și lupta cu kilogramele in plus.Dar, pe langa aceste beneficii, consumul ceaiului verde mai are și altele, fiind…

Ce este un val de caldura și ce efecte negative are asupra sanatații

10:40, 22.07.2024 - Canicula nu ne lasa, chiar daca meteorologii susțin ca incepe o ameliorare a vremii. Pana scapam de codurile portocalii și roșii, va propunem sa aruncam o privire asupra valului de caldura care ne moleșește. Ce este un val de caldura?Un val de caldura este un fenomen climatic care se caracterizeaza…

Hackerul din televizor. Care sunt cele mai vulnerabile dispozitive electronice dintr-o casa și ce trebuie facut

13:45, 08.07.2024 - Un raport realizat de Bitdefender și producatorul de echipamente pentru rețele Netgear arata ca televizoarele sunt cele mai nesigure dispozitive dintr-o locuința, urmate de routere și camere video de supraveghere.„Pe masura ce echipamentele inteligente dispun de funcționalitați tot mai sofisticate precum…

O noua terapie pentru astm, rezultate promitatoare in testele preclinice

05:40, 30.05.2024 - O echipa de oameni de știința chinezi a dezvoltat o terapie promițatoare folosind celule imune modificate genetic, care a demonstrat ca induce o remisie de lunga durata a astmului in testele preclinice, in urma unei singure injecții. Astmul este cea mai raspandita boala respiratorie Astmul, cea mai…

UN NOU STUDIU Fumatul afecteaza sistemul imunitar, dar beneficiile renunțarii sunt semnificative

08:11, 22.05.2024 - In fiecare an, tutunul ucide peste opt milioane de oameni la nivel global, conform datelor Organizației Mondiale a Sanatații. Cei care nu mor din cauza fumatului dezvolta diverse boli asociate acestui viciu. The post UN NOU STUDIU Fumatul afecteaza sistemul imunitar, dar beneficiile renunțarii sunt…

Aceste alimente nu trebuie consumate la cina. Riști sa ramai treaz toata noaptea

16:30, 17.05.2024 - Legumele care te pot ține treazDeși legumele sunt o adevarata sursa de sanatate, exista doua tipuri pe care nu ar trebui sa le consumam sub nicio forma seara tarziu: conopida și broccoli-ul. Aceste legume, deși bogate in vitamine și minerale, conțin numeroase fibre insolubile care iți vor pune organismul…

Cazurile de demența sunt in creștere la nivel mondial. Care sunt factorii de risc?

10:15, 09.05.2024 - O criza globala de sanatate mintala se profileaza la orizont – demența. Aceasta este o afecțiune care poate fi cauzata de o serie de boli care distrug treptat celulele nervoase și deterioreaza creierul, ducand la un declin al funcțiilor cognitive, potrivit Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), transmite CNBC.…

Ai mainile umflate? Boala care se ascunde in spatele acestui simptom: cand trebuie sa mergi la medic

09:45, 08.05.2024 - O tensiune arteriala normala este mai mica de 120/80 mmHg. Orice citire mai mare decat aceasta inseamna mai mult stres asupra arterelor, ceea ce le face mai puțin elastice in timp. Acest lucru poate duce la mai puțin sange care circula prin corpul tau, provocand un atac de cord, un accident vascular…


Ce parere ai despre aceasta stire?