Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SFATURI DE LA EXPERȚI AUTO Cum să protejezi mașina de furt

Publicat:

Catalizatoarele conțin metale prețioase precum platina, paladiul și rodiul, foarte apreciate de comercianții de fier vechi The post SFATURI DE LA EXPERȚI AUTO Cum sa protejezi mașina de furt first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACCIDENT LA DOBA Un tanar de 19 ani fara permis a intrat cu mașina intr-un cap de pod

16:21, 01.07.2024 - Conducator auto, cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni rutiere The post ACCIDENT LA DOBA Un tanar de 19 ani fara permis a intrat cu mașina intr-un cap de pod first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV VIDEO: Șofer ranit dupa ce a ajuns cu mașina intr-un parapet din beton din pasul Mesteacan

23:05, 22.05.2024 - Grav accident de circulație in aceasta noapte pe drumul național 1 C Dej - BaiaMare, in pasul Mesteacan. The post EXCLUSIV VIDEO: Șofer ranit dupa ce a ajuns cu mașina intr-un parapet din beton din pasul Mesteacan first appeared on Informatia Zilei .

FOTO: 4 tineri din Seini raniți dupa ce s-au izbit cu mașina de un stalp și de un gard din Satu Nou de Jos

10:50, 07.05.2024 - Pompierii Detașamentului “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier in localitatea Satu... The post FOTO: 4 tineri din Seini raniți dupa ce s-au izbit cu mașina de un stalp și de un gard din Satu Nou de Jos first appeared on Informatia Zilei .

FOTO EXCLUSIV: VIȘEU DE SUS Un pieton beat care a traversat strada neregulamentar și fara sa se asigure a fost lovit de o mașina

11:35, 06.05.2024 - Traversarea neregulamentara, neatenția și indisciplina duc, din pacate, de cele mai multe ori la accidente. Ieri, 05 mai a.c., in jurul orei 19.00, polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs in Vișeu de Sus. The post FOTO EXCLUSIV: VIȘEU DE SUS Un pieton beat care a traversat strada…

VIDEO: Grav accident in Baia Sprie. O masina a luat foc

18:35, 05.05.2024 - Un accident rutier urmat de incendiu, avut loc in localitatea Baia Sprie, pe DN 18. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a spulberat gardul de la Maya Events, apoi masina a luat foc. The post VIDEO: Grav accident in Baia Sprie. O masina a luat foc first appeared on Informatia Zilei…

INCENDIU PE DRUMUL CAREIULUI O mașina a ars la Satu Mare

19:31, 29.04.2024 - Luni, 29 aprilie, in jurul orei 18,30, o mașina a luat foc pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. The post INCENDIU PE DRUMUL CAREIULUI O mașina a ars la Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

PERSPECTIVA COPIILOR Cum se vad in ochii elevilor primele semne ale consumului de droguri

09:05, 26.04.2024 - Sfaturi pentru parinți, despre cum pot identifica primele semne ale consumului de droguri pot fi urmarite in 7 videoclipuri scurte, realizate de Inspectoratul școlar județean Maramureș  ..... The post PERSPECTIVA COPIILOR Cum se vad in ochii elevilor primele semne ale consumului de droguri first appeared…

EXCLUSIV VIDEO ACCIDENT MARAMUREȘ: O șoferița a trecut prin balustrada unui pod și a plonjat in rau cu mașina

23:30, 18.04.2024 - EXCLUSIV VIDEO : Un accident de circulație s-a petrecut astazi dupa amiaza pe raza localitații Poienile de Sub Munte. The post EXCLUSIV VIDEO ACCIDENT MARAMUREȘ: O șoferița a trecut prin balustrada unui pod și a plonjat in rau cu mașina first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?