Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfatul medicului: Care sunt temperatura și umiditatea ideale în camera copilului

Publicat:

Temperatura ideala icamera copilului trebuie setata n funcție de umiditate și anotimp. Extrem de importanta este și aerisirea camerei. Iata cum poți sa ii oferi copilului tau confortul ideal.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfatul medicului: Cum ne protejam de arsurile solare? Atenție, parinți, pielea copiilor este foarte sensibila la arsuri solare!

12:15, 21.06.2024 - Vara a sosit cu zilele sale lungi și insorite, invitandu-ne sa petrecem mai mult timp in aer liber. Cu toate acestea, in timp ce bucuriile verii sunt numeroase, soarele puternic poate reprezenta o amenințare serioasa, mai ales pentru cei mici.

Sfatul medicului: Cum ne protejam de canicula? Atenție, cardiaci, e periculos la soare!

11:46, 21.06.2024 - In fiecare vara, temperaturile ridicate devin o provocare majora pentru sanatatea noastra, iar medicii avertizeaza ca este esențial sa luam masuri pentru a ne proteja de canicula. In mod special, persoanele cu afecțiuni cardiace trebuie sa fie extrem de vigilente.

Vremea 21 iunie: Temperaturi extrem de ridicate și astazi. Unde va fi cel mai cald, potrivit ANM

07:30, 21.06.2024 - Temperaturile maxime vor fi in general intre 26 și 37 de grade Celsius, in timp ce temperaturile minime vor varia intre 10 și 26 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori inregistrate in Dealurile de Vest. Cerul va fi predominant senin, cu excepția zonelor nord-estice și a regiunilor montane in…

Cardiacii și canicula. Sfatul medicului: Medicație. Hidratare. Efort fizic redus

14:06, 19.06.2024 - Adaptarea medicației, hidratare corespunzatoare și limitarea efortului fizic sunt principalele recomandari adresate persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare, in perioadele caniculare. Aceste  recomandari sunt valabile in cazul tuturor persoanelor in perioadele caniculare, dar mai ales in cazul persoanelor…

Bauturi esențiale pentru hidratare in zilele toride: Sfatul medicului

12:36, 16.06.2024 - Un sfat esențial pentru perioada de vara este sa ramanem constant hidratați, deoarece corpul uman are nevoie de cantitați mari de apa, mai ales in zilele caniculare, cand temperaturile sunt extreme.

Vremea la Constanta, joi, 30 mai 2024. Prognoza meteorologilor

21:55, 29.05.2024 - Meteorologii anunta ca joi, 30 mai 2024, in Constanta va ploua slab. Temperatura maxima va fi de aproximativ 20deg;C, cu o sansa de precipitatii de 60 . Este recomandat sa va luati umbrelele sau impermeabilele inainte de a iesi din casa.Umiditatea ridicata, estimata la 83 , va contribui la o senzatie…

O boala extrem de periculoasa din Epoca Victoriana a revenit puternic in Europa

14:25, 08.04.2024 - In ultimele luni, s-au inregistrat cele mai multe cazuri din ultimii 60 de ani de tuse convulsiva, o boala infecțioasa care afecteaza plamanii și caile respiratorii. Cei mai mulți bolnavi au fost depistați in Croația, Cehia, Danemarca, Belgia, Spania și Marea Britanie.

Record de temperatura pentru luna martie. La Turda duminica au fost 27 de grade C!

10:30, 01.04.2024 - Extrem de cald in toata țara. Duminica au fost 27 de grade C in zona Turzii iar astazi mercurul in termometre va urca și mai mult! O vreme atipica pentru final de martie, cu temperaturi de vara, mai degraba , specifice lunii iulie. Ieri au fost 27 de grade C la Turda iar astazi se anunța și 29 de grade.…


Ce parere ai despre aceasta stire?