Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SFÂŞIETOR. Scrisoarea lăsată de o fetiţă de 12 ani, cu câteva luni înainte să moară de pneumonie (VIDEO)

Publicat:

Parintii unei fetite de 12 ani, din Tennessee, care a murit dupa ce s-a imbolnavit de pneumonie, au descoperit o scrisoare in camera micutei, la cateva luni dupa decesul copilei. isi scrisese singura scrisoarea, pe care trebuia sa o citeasca dupa 10 ani, in momentul in care urma sa implineasca 22 de ani, scrie .

Scroll pentru video

Biletul a fost scris in aprilie 2013 si urma sa fie citit in aprilie 2023. Din nefericire, in urma cu cateva zile, Taylor s-a imbolnavit de pneumonie, iar doctorii nu au mai putut sa o ajute.

Scrisoarea incepe…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița a fost gasita singura pe o strada din Zorilor! Parinții copilei sunt cautați cu disperare prin Cluj: ,,Nu vorbește și nu are absolut nimic la ea”

13:50, 13.06.2024 - O fetița a fost gasita singura pe strada in Zorilor. Cei care au gasit-o incearca acum sa dea de urma parinților copilului, fetița fiind dusa la secția 6 de poliție.Potrivit martorilor fata ar avea intre 7 și 11 ani dar nu ar putea comunica din cauza unor probleme de sanatate.,,Daca știți pe cineva…

Unei fetițe de un an nascuta in Marea Britanie din parinți iordanieni i se cere sa plece din țara, pentru a „menține integritatea legilor privind imigrația”

08:46, 26.05.2024 - Doi tineri parinți din Iordania care se afla legal in Marea Britanie au fost inștiințați ca fetița lor in varsta de 13 luni trebuie sa paraseasca țara. Ei trebuie sa solicite din nou viza pentru copil, dupa ce au scos-o din țara la inceputul acestui an, relateaza site-ul televiziunii Sky News.Acum,…

JUDEȚUL SATU MARE Accident teribil la Ciuperceni. O fetița de 3 ani și-a pierdut viața

11:50, 20.05.2024 - Vineri, 17 mai, la Ciuperceni a avut loc un tragic accident de circulație, soldat cu moartea unei fetițe de 3 ani. In accident au fost implicate 3 autoturisme. The post JUDEȚUL SATU MARE Accident teribil la Ciuperceni. O fetița de 3 ani și-a pierdut viața first appeared on Informatia Zilei .

Inca un om și-a pierdut viața pe „drumul morții” din Banat

19:30, 06.05.2024 - Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche, unde un autoturism a lovit un cap de pod. Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare, o ambulanța SMURD, doua ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanța Caraș-Severin…

Parinții care și-au omorat fetița, prin oparire, cer pedepse mai blande. Au lasat copila sa agonizeze toata noaptea

18:15, 02.04.2024 - Pe 2 aprilie 2024, la Curtea de Apel Ploiești a inceput apelul in dosarul in care o familie este acuzata ca și-a lasat copilul, in varsta de aproape trei ani sa moara dupa ce a fost oparita. Parinții și bunica cer instanței pedepse mai blande.


Ce parere ai despre aceasta stire?