Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sese și Giovana de la Mireasa, prima imagine cu chipul fetiței. Cum arată mezina familiei / FOTO

Publicat:

Sese și Giovana de la Mireasa, sezonul 5, au devenit parinți in urma cu cateva luni, iar cei doi traiesc cea mai frumoasa perioada din viața lor de cand a aparut micuța . Sese a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu chipul micuței. Iata cat de adorabila este!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, imagini induioșatoare alaturi de fiica lor inainte ca familia lor sa se mareasca. Cum au pozat

12:50, 10.06.2024 - Sese și Giovana, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, au avut parte de o ședința foto induioșatoare. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza adorabila alaturi de fiica lor, inainte ca familia lor sa se mareasca.

Caștigatorii sezonului 5 Mireasa, imagine emoționanta! Cum s-au fotografiat Giovana, Sese și Hurrem Selina / FOTO

08:40, 05.06.2024 - In curand, familia caștigatorilor sezonului 5 Mireasa se marește. Recent, Sese a facut publica o fotografie in care apare alaturi de soția lui și micuța lor, Hurrem Selina. Cei trei se pregatesc pentru venirea pe lume a noului membru.

Cel mai emoționant clip cu chipul bebelușului lui Aron de la Mireasa. In ce ipostaza tip portret de familie s-au filmat cu toții

14:40, 25.05.2024 - Recent, Aron de la Mireasa a impartașit cu fanii sai o veste minunata: a devenit tatic pentru prima oara. Emoțiile și fericirea noului tata au fost evidente din postarile pe care le-a facut in mediul online.

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Ai vazut-o pe tanara din imagine? Daca da, anunța autoritațile! Miruna are 13 ani și a spus familiei ca pleaca la școala, insa nu a mai revenit acasa / FOTO

09:26, 29.03.2024 - Daca ai vazut-o pe fata din imagine, anunța autoritațile! Minora in varsta de 13 ani a fost data disparuta de familie, iar politia a dat-o in urmarire, dupa ce a spus familiei ca pleaca la scoala si nu s-a mai intors acasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?