Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serghei Mizil iese blindat din casă! A fost surprins purtând o avere pe el (exclusiv)

Publicat:

este cunoscut pentru stilul lui excentric, limbajul colorat și umorul sau. Vedeta nu se sfiește sa arate ca are bani și adopta intotdeauna un stil excentric. El nu iese din casa fara accesoriile sale de mii de euro. , apariție de mii de euro are o colecție impresionanta de ceasuri […] The post iese blindat din casa! A fost surprins purtand o avere pe el (exclusiv) appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa de lux in care locuiește Dana Budeanu. Imaginile din interior care i-au surprins pe internauți

20:10, 06.05.2024 - Cu ocazia Sarbatorilor de Paște, Dana Budeanu le-a permis fanilor ei sa „intre” in casa in care locuiește alaturi de gemenele sale. Vedeta a postat in mediul online o serie de imagini cu decorațiunile, iar internauții au vazut imagini rare din casa creatoarei de moda.

Cum arata vila de lux in care locuiește Dana Budeanu. Imaginile din interior care i-au surprins pe internauți

18:50, 06.05.2024 - Cu ocazia Sarbatorilor de Paște, Dana Budeanu le-a permis fanilor ei sa „intre” in casa in care locuiește alaturi de gemenele sale. Vedeta a postat in mediul online o serie de imagini cu decorațiunile, iar internauții au vazut imagini rare din casa creatoarei de moda.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.


Ce parere ai despre aceasta stire?