Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serena Williams a dezvăluit sexul bebelușului. Fosta jucătoare de tenis va deveni mamă pentru a doua oară / FOTO

Publicat:

Bucurie mare in familia fostei jucatoare de tenis ! Sportiva a dezvaluit sexul bebelușului. Vedeta are toate motivele sa radieze de fericire, dar mai ales pentru ca va deveni mama pentru a doua oara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Iulia Vantur și Costi Ionița distrandu-se in Dubai. Vedeta a dansat desculța alaturi de cantareț

15:45, 22.05.2024 - Iulia Vantur și Costi Ionița s-au distrat impreuna in Dubai pe una dintre melodiile compuse de cantareț. Imbracata intr-un costum alb, vedeta s-a lasat filmata dansand desculța. Stabilita de mai bine de 10 ani in India, acolo unde are o cariera de succes, dar și o relație cu actorul Salman Khan, Iulia…

Carțu a vorbit cu vedeta Craiovei și dezvaluie: „Era deprimat. A fost tratat greșit dupa accidentare”

12:16, 26.04.2024 - Sorin Carțu (68 de ani), fostul președinte de la Universitatea Craiova, a dezvaluit ce a discutat cu Vladimir Screciu, mijlocașul titular al echipei, care e insa accidentat. Sezonul lui Screciu e incheiat. El a suferit o leziune la un tendon, insa a fost tarat pentru leziune musculara, a dezvaluit Sorin…

Ana Baniciu a pus totul la punct pentru venirea pe lume a bebelușului! Artista a gasit deja și bona: "Am semnat și contractul..." 

17:45, 16.04.2024 - Au mai ramas doar cateva saptamani pana cand Ana Baniciu iși va ține in brațe bebelușul. Vedeta s-a pregatit in cel mai mic detaliu pentru venirea pe lume a baiețelului ei. Deși nu a nascut inca, artista a gasit deja și bona pentru copilul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?