Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sentință definitivă în cazul bărbatului ucis în zona viilor, din Salonta. Criminalul va sta peste 12 ani în închisoare

Publicat:
Sentință definitivă în cazul bărbatului ucis în zona viilor, din Salonta. Criminalul va sta peste 12 ani în închisoare

Curtea de a pronunțat, marți, sentința definitiva in cazul crimei comise in urma cu un an in zona viilor din Salonta, unde un barbat de 55 de ani l-a ucis pe altul de 41 de ani și i-a abandonat cadavrul pe un teren viran.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol si foto: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie definitiva in cazul crimei din Mangalia. Tanara care și-a ucis prietena a fost condamnata la 16 ani de inchisoare

17:51, 04.07.2024 - Loredana Atanasoaie, tanara de 19 ani din Vaslui care și-a omorat cea mai buna prietena, a fost condamnata la 16 ani de inchisoare, conform hotararii definitive luate joi, 4 iulie, de Curtea de Apel Constanța.

Hotarare DEFINITIVA in cazul socrilor lui Catalin Cherecheș! Pedepsele de condamnare raman in vigoare

15:20, 04.07.2024 - Curtea de Apel Targu Mures a admis, joi, apelul declarat de Parchetul de pe langa Inalta Curtii de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie, Serviciul Teritorial Targu Mures si a constatat ramanerea definitiva a hotararii de condamnare in cazul celor doi, singura diferenta fata de hotararea…

Doctorul Morenciu, fostul șef al Ambulanței Neamț, condamnare definitiva in cazul spagilor pentru angajare

17:41, 13.06.2024 - ■ fostul manager are de executat o sentința de 4 ani și 6 luni de detenție ■ instanța a mai decis confiscarea sumei de 82.000 de euro ■ Curtea de Apel Bacau a pronuntat astazi, 13 iunie 2024, o sentința definitiva in dosarul care-l privea pe Dan Morenciu, ex-directorul Serviciului Județean de Ambulanța…

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Decizie definitiva: Catalin Cherecheș va executa pedeapsa in inchisoare

13:45, 18.04.2024 - Curtea de Apel Cluj a respins, joi, contestatia in anulare formulata de fostul primar din Baia Mare,  Catalin Chereches, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita. Decizia magistratilor este definitiva, conform News.ro.“In temeiul art.

Trimis 7 ani dupa gratii in prima instanta, criminalul consilierului local risca pana la 20 de ani de inchisoare, la apel!

00:10, 09.04.2024 - PROBLEME…Condamnat deja, in prima instanta, la 7 ani de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, ucigasul consilierului local Ginel Lefter, de la Vinderi, risca acum pana la 20 de ani de puscarie. Si asta dupa ce Curtea de Apel a admis cererea formulata de rudele fostului concilier, de schimbare…


Ce parere ai despre aceasta stire?