Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Senatorul PNL Leon Dănăilă, sancţionat de CNCD pentru discriminarea femeilor

Publicat:

Medicul neurochirurg , senator PNL, a fost sanctionat de pentru , dupa ce a facut cateva "afirmațiile discriminatorii la adresa femeilor" intr-un interviu acordat anul trecut pentru adevarul.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

IPS Teodosie, reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii, dupa sfaturile controversate: „Abuzul nu trebuie sa fie tolerat in numele a nicio scuza”

08:30, 27.06.2024 - Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Distriminarii, la doar cateva zile de la noua declaratie controversata in care le recomanda femeilor abuzate de soți „sa iși duca crucea”.

MINISTERUL EDUCAȚIEI Proces pierdut in cazul burselor de ajutor social pentru liceenii care invața in alta localitate

10:45, 16.05.2024 - La un an și jumatate dupa ce a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), pentru discriminare,... The post MINISTERUL EDUCAȚIEI Proces pierdut in cazul burselor de ajutor social pentru liceenii care invața in alta localitate first appeared on Informatia Zilei .

Nicu Ștefanuța sesizeaza CNCD: George Simion, acuzat de declarații xenofobe

06:50, 01.05.2024 - Europarlamentarul independent Nicu Ștefanuța a facut o sesizare catre Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), in legatura cu declarațiile considerate xenofobe și discriminatorii facute de George Simion, liderul AUR, in cadrul conferinței „Make Europe Great Again”. Potrivit lui Nicu…

Plangere la CNCD impotriva premierului Ciolacu. Este acuzat de „discriminarea moldovenilor”

08:05, 28.04.2024 - Liderul filialei municipale Iasi a USR, deputatul Filip Havarneanu, a anuntat ca a depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) impotriva premierului Marcel Ciolacu, dupa ce acesta a spus ca „Buzaul nu e in Moldova și va rog sa nu ma jigniți”. . „Am depus o plangere la…

S-a depus plangere la CNCD impotriva premierului Marcel Ciolacu pentru „discriminarea moldovenilor”

20:40, 27.04.2024 - Liderul filialei municipale Iasi a USR, deputatul Filip Havarneanu, a anuntat ca a depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) impotriva premierului Marcel Ciolacu, dupa ce acesta a spus ca „Buzaul nu e in Moldova și va rog sa nu ma jigniți”.

S-a depus plangere la CNCD impotriva premierul Marcel Ciolacu pentru 'discriminarea moldovenilor'

18:35, 27.04.2024 - S-a depus plangere la CNCD impotriva premierul Marcel Ciolacu pentru 'discriminarea moldovenilor'Liderul filialei municipale Iasi a USR, deputatul Filip Havarneanu, a anuntat ca a depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) impotriva premierului Marcel Ciolacu, pentru…

CNCD acuza Ministerul Educatiei de discriminare pentru propunerea privind acordarea burselor doar elevilor din invatamantul de stat

20:15, 02.04.2024 - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii transmite Ministerului Educatiei ca acordarea burselor scolare doar elevilor din institutiile de invatamant de stat este discriminatorie si incalca dreptul la educatie al copiilor care aleg sa studieze in scoli confesionale sau private, potrivit News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?