Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Senator AUR cere demisia ministrului Educației din cauza rezultatelor de la Evaluarea Naţională

Publicat:
Senator AUR cere demisia ministrului Educației din cauza rezultatelor de la Evaluarea Naţională

Senatorul AUR ii cere demisia ministrului Educatiei, , dupa , el aratand ca rezultatele din acest an arata ca proiectul de tara “” a fost doar o simpla butaforie, folosita de pentru a pacali electoratul, conform News.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rezultatele de la Evaluarea Naționala, mai slabe decat anii anteriori. Ce spune Ligia Deca, ministrul Educației: „Doar 65 de note de 10”

16:50, 03.07.2024 - Astazi a fost o zi cu multe emoții pentru absolvenții claselor a opta. S-au afișat rezultatele la Evaluarea Naționala. Ligia Deca a facut mai multe precizari, spunand ca sunt cele mai mici note in comparație cu ultimii trei ani.

Note peste 5 la Evaluarea Naționala: 77,6% la Limba romana și 68,7% la Matematica

12:55, 03.07.2024 - 77,6% dintre candidați au obținut note peste 5 la proba la Limba romana, iar 68,7% au luat peste 5 la Matematica, a anunțat miercuri ministrul Educației, Ligia Deca. 65 de elevi din țara au luat 10 la ambele probe.

Evaluarea Nationala incepe in 25 iunie. Deca anunta cum vor fi corectate lucrarile

09:25, 22.06.2024 - Evaluarea Nationala, care va incepe pe data de 25 iunie cu proba de Limba si literatura romana, se va desfasura in aproape 3.400 de centre de examen din toata tara. Lucrarile vor fi corectate folosindu-se platforma de evaluare digitalizata, a anuntat vineri ministrul Educatiei, Ligia Deca. Potrivit…

Ligia Deca: Evaluarea Nationala se va desfasura in aproape 3.400 de centre de examen

20:11, 21.06.2024 - Evaluarea Nationala, care va incepe pe data de 25 iunie cu proba de Limba si literatura romana, se va desfasura in aproape 3.400 de centre de examen din toata tara, a anuntat vineri ministrul Educatiei, Ligia Deca.

Ligia Deca, anunț despre Evaluarea Naționala. Cum se va face repartizarea in centrele de examen

20:00, 21.06.2024 - Evaluarea Nationala, care va incepe marți, pe data de 25 iunie, cu proba de Limba si literatura romana, se va desfasura in aproape 3.400 de centre de examen din toata tara, a anuntat vineri ministrul Educatiei, Ligia Deca.

OPINIA MINISTRULUI Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice

14:05, 12.05.2024 - Sistemul de educație din Romania „nu se poate adapta suficient de rapid” schimbarilor tehnologice, a afirmat ministra Educației, Ligia Deca, la un eveniment desfașurat, .... The post OPINIA MINISTRULUI Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice first appeared on Informatia…

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

11:10, 26.04.2024 - Cred ca in acest moment a devenit clar pentru toata lumea ca Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupa aceasta funcție, pentru ca așa a dorit președintele Klaus Iohannis. Nu o sa fac referire in acest editorial la numeroasele gafe in elaborarea metodologiilor de aplicare a legilor Educației,…

Klaus Iohannis ar ridica spranceana: Comuniștii ruși protesteaza din cauza introducerii golfului ca joc al aristocraților

08:20, 16.04.2024 - Ministerul rus al Educatiei a introdus golful la orele de educatie fizica in licee, decizie criticata de Partidul Comunist rus, care considera ca acest sport este strain culturii nationale ruse si o traditie a elitelor occidentale, relateaza luni agentia EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?