Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șefia SIE, un nou front între Iohannis și PSD

Publicat:

Sefia SIE, ramasa vacanta dupa demisia lui in septembrie 2016, ar putea deschide un nou front de lupta intre presedintele si PSD. asteapta...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum comenteaza Ambasada SUA din Romania decizia lui Klaus Iohannis de a-și retrage candidatura pentru șefia NATO

16:26, 21.06.2024 - Ambasada SUA transmite ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-si retrage candidatura pentru functia de secretar general al NATO este un exemplu al angajamentului sau de a asigura unitatea si consensul in cadrul Aliantei Nord-Atlantice.

Ședința CSAT la Cotroceni. Transferul unui sistem Patriot in Ucraina și decizia lui Iohannis privind șefia NATO, pe ordinea de zi

08:35, 20.06.2024 - Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se reuneste joi in sedinta la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se analiza privind posibilitatea transferului unui sistem Patriot catre Ucraina. De asemenea, este așteptat ca președintele Klaus Iohannis sa facaun anunț privind candidatura sa la șefia NATO.

Ungaria și Slovacia anunța oficial ca-l susțin pe Mark Rutte pentru șefia NATO

18:56, 18.06.2024 - Inițial, in luna martie, Ungaria a anunțat ca va sprijini candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO, și nu pe Mark Rutte, prim-ministrul Țarilor de... The post Ungaria și Slovacia anunța oficial ca-l susțin pe Mark Rutte pentru șefia NATO appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Vești proaste pentru Klaus Iohannis: Mark Rutte are 'teren liber' in cursa pentru șefia NATO / Ungaria nu se mai opune

11:15, 18.06.2024 - Ungaria nu se mai opune candidaturii lui Mark Rutte pentru funcția de secretar general al NATO. Anunțul a fost facut de presa olandeza care citeaza surse, relateaza Mediafax. Președintele Romaniei s-a aratat și el interesat de poziție.

Politico: Klaus Iohannis, posibil comisar european

16:30, 28.05.2024 - Suntem in plina campanie electorala pentru alegerile europene, la care 400 de milioane de cetațeni sunt așteptați sa iși exprime preferințele politice. Aproape ca nu e zi in care sa nu apara o noua controversa, criza sau problema despre care presa europeana sa nu scrie. Publicația Politico, de la Bruxelles,…

Profeția lui Tudose pentru șefia Comisiei Europene: ce șanse are Klaus Iohannis?

14:55, 11.05.2024 - Eurodeputatul PSD Mihai Tudose, care ocupa primul loc pe lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, a sustinut, la Prima TV, ca Ursula von der Leyen nu va obtine un nou mandat de presedinte al Comisiei Europene, desi a fost validata pentru aceasta functie la Congresul Partidului Popoular European…

Euronews.com: Iohannis, inclus pe lista posibililor inlocuitori ai Ursulei von der Leyen la șefia Comisiei Europene

12:35, 22.04.2024 - Șapte personalitați, printre care și președintele Klaus Iohannis, sunt incluse pe lista posibililor inlocuitori ai Ursulei von der Leyen la șefia Comisiei Europene, potrivit unei analize Euronews.com.

Iohannis, despre șefia NATO: Desemnarea se face prin consens. Mai e cale lunga

18:50, 11.04.2024 - Pana cand nu se obține unanimitate nu se va va hotari absolut nimic și pana atunci mai e cale lunga, spune Klaus Iohannis, care precizeaza ca desemnarea secretarului general se face prin consens, iar consensul se obține prin negocieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?