Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șefa ANM, avertisment! Toamna va fi imprevizibilă! În sud, vremea se schimbă radical. La ce să ne așteptăm

Publicat:

Șefa Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), , a facut un anunț important de ultima ora! Toamna vi fi imprevizibila anul acesta. Potrivit avertsmentului facut de specialista, vremea se schimba radical in zona e sud a țarii. Iata la ce trebuie sa ne așteptam.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se schimba radical: ANM anunța temperaturi mai mari decat cele normale pentru prima parte a verii

19:40, 11.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca vara va incepe cu temperaturi mai mari decat cele normale in special in partea sudica și sud-estica a țarii. Nu va ploua decat in unele regiuni in iunie și in prima parte a lunii iulie.

Vremea se schimba radical: meteorologii au emis cod portocaliu și galben de averse și grindina in nordul țarii

17:45, 01.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca sambata in nordul țarii pot fi averse, vijelii și grindina.Meteorologii au emis doua avertizari, cod galben și cod portocaliu, valabile in jduețele Maramureș și Satu Mare.

Rasturnare de situație: Ciclonul care a facut prapad in Europa va ocoli Romania/ Vremea se schimba radical

15:45, 21.05.2024 - Meteorologul de serviciu de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), Raul Ilea, susține ca acest ciclon care a generat furtuni puternice și pagube importante in Europa, nu va ajunge și in Romania. Totuși, țara noastra nu va fi ocolita de ploi, meteorologii ANM emițand doua avertizari Cod Galben…

Vremea se schimba radical. Elena Mateescu: Diferențe mari de temperatura de la o zi la alta

12:50, 17.05.2024 - Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat ca, dupa o perioada de vreme rece și ploioasa, incepand din acest weekend, temperaturile vor inregistra o creștere semnificativa.

Vremea se schimba radical in ziua de Paște. Șefa ANM anunța ca in jumatate de tara revine caldura

17:25, 03.05.2024 - Sunt prognozate ploi de Paste in jumatate de tara, in timp ce in restul teritoriului prognoza arata o vreme frumoasa, potrivit celor mai recente informatii ale meteorogilor, a spus directorul ANM, Elena Mateescu, vineri, la Antena 3 CNN.

Vremea se schimba radical in Romania. Noua prognoza ANM, ce se va intampla de joi, 2 mai 2024

16:25, 29.04.2024 - Vești rele din partea meteorologilor ANM! Vremea se schimba din nou, chiar in apropierea sarbatorilor pascale. Specialiștii au transmis ca temperaturile vor scadea brusc in urmatoarele zile și au emis prognoza meteo actualizata pentru minivacanța de 1 mai și de Paște. Se schimba vremea de sarbatori…

Vremea se schimba radical: vin ploile. Ce ne așteapta in minivacanța 1 Mai-Paște și ce anunța ANM pentru saptamana viitoare

15:15, 29.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a publicat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru urmatoarele doua saptamani (29 aprilie – 12 mai 2024). In prima parte a intervalului, temperaturile vor scadea la nivelul intregii tari. Din data de 2 mai cresc șansele de ploaie.

Șefa ANM da alerta! Vremea se schimba radical, temperaturile scad cu 15 grade in Romania

23:15, 16.04.2024 - Dupa cateva zile cu temperaturi de vara in mai multe regiuni ale țarii, ne vom confrunta cu un nou episod de iarna, chiar la mijlocul lunii aprilie. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au anunțat ca vremea se schimba radical, temperaturile scad cu 15 grade in Romania. Elena Mateescu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?