Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ședință decisivă a Coaliției pentru stabilirea datei alegerilor prezidențiale. Care sunt cele două variante

Publicat:
Ședință decisivă a Coaliției pentru stabilirea datei alegerilor prezidențiale. Care sunt cele două variante

Liderii Coaliției se reunesc, marți, pentru a stabili data finala a alegerilor prezidențiale. și au pe masa doua variante, ambele mai apropiate de data dorita de social-democrați. Liderul PSD iși dorește alegerile in septembri

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana Șoșoaca, invitata de Ciolacu la consultari pe tema datei alegerilor prezidențiale

22:55, 28.06.2024 - Președinta SOS Romania, Diana Șoșoaca, a fost invitata la Palatul Victoria sa ia parte la consultarile pe tema datei alegerilor prezidențiale. Invitația a fost facuta chiar de prim-ministrul Marcel Ciolacu, care nu l-a chemat pe președintele PNL, Nicolae Ciuca.

Ciolacu, atac dur la Ciuca, din cauza datei alegerilor prezidențiale: „Onoarea nu e doar pe panouri”

13:50, 27.06.2024 - PSD și PNL continua sa se certe pentru data la care vor fi stabilite alegerile prezidențiale. In acest context, Marcel Ciolacu acuza PNL ca „vrea sa schimbe regulile jocului” și lanseaza un atac direct catre Nicolae Ciuca, spunand ca „onoarea nu este doar

Sedinta de azi a Guvernului pentru stabilirea datei alegerilor prezidențiale a fost suspendata

11:36, 20.06.2024 - Miza pentru alegerile prezidentiale din acest an este atat de mare si pentru PNL si pentru PSD, incat dezacordurile din coalitia de guvernare sunt din ce in ce mai accentuate. Dupa ce miercuri seara nu s-a ajuns la niciun acord, joi sedinta de Guvern PSD-PLN a fost suspendata.

Blocaj in coaliție! Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca nu au ajuns la niciun consens cu privire la data alegerilor prezidențiale (surse)

22:00, 19.06.2024 - Blocaj in coaliție! Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca nu au ajuns la niciun consens cu privire la data alegerilor prezidențiale. Ședința coaliției s-a terminat, insa nu s-a luat nicio decizie cu privire la data alegerilor prezidențiale, susțin surse politice citate de Antena3 CNN.

Ciuca, despre stabilirea datei alegerilor prezidentiale: Nu este vorba despre ce vrem noi

12:31, 19.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, miercuri, ca data alegerilor prezidentiale va fi stabilita in functie de „ce vor romanii”. Liderul liberalilor a afirmat ca vor ramane la guvernare „daca nu ii impinge nimeni pe scari”.

Ședința cruciala in Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data ALEGERILOR PREZIDENȚIALE: negocieri intense

10:51, 19.06.2024 - O ședința cruciala a Coaliției de guvernare are loc miercuri dimineața. Reprezentanții celor doua partide trebuie sa stabileasca atat data alegerilor prezidențiale, cat și daca vor merge cu candidați comuni sau cu candidați separați la scrutinul pentru cea mai importanta funcție in stat.Vom vedea care…

Nicolae Ciuca: Miercuri coalitia stabileste data alegerilor prezidentiale

14:45, 17.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a anunțat luni, 17 iunie, ca miercuri coalitia stabileste data alegerilor prezidentiale, precizand ca urmeaza sa aiba loc o analiza trebuie in interiorul coalitiei, relateaza News.ro.Intrebat la Senat despre data alegerilor prezidentiale, in conditiile in care PSD doreste…

(live/update) Parlamentul, in ședința: Stabilirea datei a alegerilor prezidențiale, adaugata pe agenda deputaților

10:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.


Ce parere ai despre aceasta stire?