Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul lui Messi? Mai puţină pizza egal 3,5 kilograme în minus

Publicat:

"In urma cu cateva luni, voi, ziaristii, spuneati ca sunt un dezastru. Ce repede am trecut de la dezastru la cel mai bun", i-a certat Messi pe jurnalistii spanioli.

Acestia considera ca au descoperit secretul revenirii lui Messi la cea mai inalta forma sportiva. Astfel, sustine ideea ca superstarul argentinian a slabit 3,5 kilograme in ultimele luni.

Iar AS a descoperit si ce-l tragea in jos pe Messi: pizza.

Fotbalistul e fan infocat al preparatului italian, dar s-a abtinut de la un consum peste masura, conform AS.

 

 

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Dezastru, in viața mea n-am vazut așa ceva!” O furtuna violenta a pus la pamant o padure intreaga in Maramureș

12:30, 02.07.2024 - Imagini incredibile in Maramureș. O vijelie foarte puternica a distrus, marți, aproape complet o padure. Copacii au fost pur și simplu rupți de la jumatate de rafalele devastatoare de vant. Localnicii spun ca nu au mai vazut niciodata asemenea priveliște.

Imagini dezolante in Calarași: Una din cele mai mari balți de pescuit din țara seaca. „Acolo creșteau pești, acum pasc oile”

18:26, 18.06.2024 - Dezastru ecologic pe una dintre cele mai mari balți din țara: Mostiștea, in județul Calarași. Din cauza folosirii apei in exces, pentru irigații, peste o suta de hectare au secat complet din primavara, pana acum. Sunt pagube mari și in comuna vecina, Frasinet. Dintr-o mare balta de pescuit ramas doar…

Secretul unei femei care a slabit peste 90 de kilograme, deși detesta sa gateasca

00:25, 17.06.2024 - O femeie din SUA a reușit sa slabeasca peste 90 de kilograme datorita unor obiceiuri sanatoase, deși detesta sa gateasca, și a dezvaluit care sunt pașii și alimentele pe care le-a introdus in dieta sa, și in noul stil de viața.

VIDEO Dezastru la BEC: Primele imagini cu inundația, o bucata din tavan a cazut peste mese și calculatoare

19:00, 08.06.2024 - STIRIPESURSE.RO va prezinta primele imagini de la Biroul Electoral Central (BEC), acolo unde, dupa furtuna de cod portocaliu din București, s-a produs o inundație. Canalizarea ar fi refulat in unele locuri, iar o bucata din tavan a cazut peste mese și calculatoare.Reacția BEC

"Comoara" din curtea casei. Polițiștii au descoperit 14 kilograme de cocaina, in valoare de 1 milion de euro, ascunse in pamant

16:25, 30.05.2024 - Trei traficanți de droguri din Giurgiu au fost reținuți, dupa ce polițiștii au descoperit 14 kilograme de cocaina ascunse de aceștia in pamant. Stupefiantele, in valoare de un milion de euro, au fost gasite ingropate in mai multe locuri din curtea imobilului in care locuiesc doi dintre suspecți.

Satul din Ardeal care a descoperit secretul bunastarii. Satenii se gospodaresc singuri, fac poduri, repara strazi și ajuta saracii!

14:45, 27.05.2024 - Un sat din Alba, cu doar 150 de locuitori, a devenit un exemplu remarcabil de autogospodarire a unei mici comunitați. Satenii au format o asociație prin care organizeaza evenimentele importante ale localitații, ofera sprijin celor aflați in nevoie și realizeaza mici investiții esențiale pentru bunul…

Imagini spectaculoase de la Gala Premiilor Laureus » Djokovic, peste Messi și Verstappen

23:45, 22.04.2024 - Luni, 22 aprilie, a avut loc decernarea Premiilor Laureus, in care cei mai buni sportivi ai planetei au primit distincții individuale pentru performanțele reușite in anul 2023. Nominalizarile la Premiile Laureus au fost facute de jurnaliști din presa mondiala, iar caștigatorii au fost stabiliți de catre…

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.


Ce parere ai despre aceasta stire?