Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul bucătarilor a fost aflat! Cum să decongelezi carnea în doar CINCI MNUTE

Publicat:

Cea mai mare problema a gospodinelor este carnea congelata. Cei mai mari dintre bucatari au dezvaluit însa secretul. Asa poti sa o dezgheti în doar câteva minute

Ce ai de facut?

Ia doua cratite de metal și pune-le în chiuveta. Pe una întoarce-o cu fundul în sus și pune carnea pe ea. Pe cealalta, umple-o cu apa și pune-o peste carne.

Trebuie sa aștepți 5-10 minute în funcție de grosimea carnii și vei avea carnea dezghețata foarte rapid.

Pare greu de crezut, dar acest lucru este posibil. Explicatia e simpla:…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se marineaza corect carnea de vita. Secretul pentru o friptura frageda și suculenta

17:10, 14.06.2024 - Carnea de vita este un preparat cu adevarat delicios, dar in același timp pretențios atunci cand trebuie sa-l gatim. Marinarea este un pas important, iar in randurile urmatoare iți vom prezenta cea mai buna metoda pentru marinarea carnii de vita. Cea mai buna metoda de a marina carnea de vita Poți face…

Secretul celei mai bune ciorbe de vacuța cu legume. Ingredientul care ii da gustul bogat și intens

10:20, 06.06.2024 - Ciorba de vacuța este un preparat extrem de indragit, dar și sanatos - avand in vedere ca acest tip de  carne  are o mulțime de beneficii pentru sanatate - pe care majoritatea gospodinelor știu sa il pregateasca. Cum faci o ciorba de vacuța cu legume perfecta.Ingrediente- 600 grame de carne de vita…

Cea mai frageda friptura de porc la cuptor. Cu ce sa ungi carnea, pontul bucatarilor ca sa se topeasca in gura

09:51, 02.06.2024 - Friptura de porc la cuptor este una dintre cele mai iubite și apreciate preparate, fiind adesea centrul atenției la mesele festive și nu numai. Secretul unei fripturi de porc cu adevarat fragede și suculente consta in alegerea ingredientelor potrivite și aplicarea unor tehnici culinare esențiale. In…

Cum sa decongelezi rapid painea. Secretul marilor restaurante ca sa arate ca proaspat facuta

12:45, 01.06.2024 - Exista multe trucuri care ne ușureaza mult viața in bucatarie, printre care se remarca acest truc rapid și util, pentru a dezgheța painea astfel incat sa ramana tot timpul crocanta la exterior și frageda la interior. Trucul cu hartie de bucatarie pentru a dezgheța painea Dupa fructe și legume, painea…

Secretul gospodinelor: cum obții cele mai delicioase perișoare și chiftele. Ingredientul minune care leaga carnea tocata

15:50, 17.05.2024 - Ingrediente esențiale pentru a lega carnea tocataOua:Ouale sunt un ingredient clasic pentru a lega carnea tocata. Proteinele din oua ajuta la menținerea ingredientelor impreuna și confera amestecului o consistența omogena. In general, se folosește un ou la fiecare 500 de grame de carne tocata.Pesmet…

Cele mai bune marinade pentru carnea de pește

06:25, 28.04.2024 - Mult mai des gatit la cuptor sau prajit, peștele este insa mai gustos fript pe gratar, carnea devenind mult mai aromata. Daca, in general, marinarea unei bucați de carne dureaza minimum 30 de minute, cea de pește are nevoie de cel mult 10 minute pentru a

Intarziere istorica a unui tren in Japonia

14:25, 17.04.2024 - Cunoscuta pentru transportul feroviar punctual, Japonia trece printr-un episod excepțional. Un tren a intarziat 17 minute!! Trenurile de mare viteza ale JR Central circula cu viteze de pana la 285 km/h și au avut o intarziere medie de 1,1 minute in intreaga lor operațiune anuala pentru 2022/2023 (inclusiv…

Leacul popular rusesc, cunoscut sub numele de „elixirul tinereții”. Secretul longevitații, transmis din generație in generație

21:05, 11.04.2024 - Intr-o lume plina de tehnologie și de produse farmaceutice moderne, tradițiile și practicile populare, precum acest leac rusesc, aduc o nota de autenticitate și de conexiune cu trecutul, fiind considerate adevarate comori ale intelepciunii populare.Remediile naturale au fost folosite de mii de ani pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?