Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele Bucureștiului interbelic: Lux și decadentă sub lumina roșie

Publicat:
Secretele Bucureștiului interbelic: Lux și decadentă sub lumina roșie

In Bucureștiul interbelic, numit adesea "", bordelurile și casele de toleranța erau locuri de refugiu pentru dorințele interzise, frecventate de figuri precum al II-lea și poetul . Aceste instituții, reglementate strict de autoritați, ofereau servicii intr-o atmosfera de lux și exclusivitate, unde clientele selecte satisfaceau fanteziile in localuri cu felinar roșu. Bordelurile nu doar ca indeplineau dorințe carnale, dar și influențau cultura urbana, ramanand in memoria colectiva ca simboluri ale unei epoci de aur. The post Secretele Bucureștiului interbelic: Lux…

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CAMPANIE Ciolacu, despre linia roșie din campanie

18:36, 27.05.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat duminica la Slatina ca la nivelul coalitiei de guvernare si al conducerii acesteia a fost mentinuta o "linie rosie"... The post CAMPANIE Ciolacu, despre linia roșie din campanie first appeared on Informatia Zilei .

CRIMINAL PRINS O lumina de speranța dupa 25 de ani pentru familia unei tinere ucise in Belgia

10:31, 08.05.2024 - Colaborarea internaționala, inclusiv cu autoritațile albaneze și Interpol, a contribuit la localizarea suspectului The post CRIMINAL PRINS O lumina de speranța dupa 25 de ani pentru familia unei tinere ucise in Belgia first appeared on Informatia Zilei .

RAMAS BUN SCUMPUL NOSTRU TATA Vei ramane o amintire binecuvantata și plina de lumina in inimile noastre!

10:20, 03.05.2024 - Vei ramane o amintire binecuvantata și plina de lumina in inimile noastre! The post RAMAS BUN SCUMPUL NOSTRU TATA Vei ramane o amintire binecuvantata și plina de lumina in inimile noastre! first appeared on Informatia Zilei .

ALIMENTAȚIE SANATOASA Cercetatorii ne indeamna sa renunțam la carnea roșie

15:06, 01.05.2024 - Fanii mancarii prajite au fost sfatuiți sa inlocuiasca unele dintre componentele principale ale acesteia, in incercarea de a-și reduce riscul de a dezvolta cancer, potrivit unui nou studiu. The post ALIMENTAȚIE SANATOASA Cercetatorii ne indeamna sa renunțam la carnea roșie first appeared on Informatia…

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

PRAZNICE IMPORTANTE Sarbatori cu cruce roșie in calendarul ortodox, pe luna aprilie

11:50, 07.04.2024 - In luna aprilie, Biserica Ortodoxa praznuiește cateva sarbatori, cele mai importante fiind Floriile și Sfantul Gheorghe. Pe langa acestea doua, luna curenta include și numeroase sarbatori cu cruce neagra. The post PRAZNICE IMPORTANTE Sarbatori cu cruce roșie in calendarul ortodox, pe luna aprilie first…

DESTINUL DOINEI SPATARU De la lumina scenei la liniștea vieții personale

11:26, 04.04.2024 - Dorul de scena va ramane mereu, dar ea iși exprima mulțumirea pentru sanatatea și liniștea pe care le are la varsta sa. The post DESTINUL DOINEI SPATARU De la lumina scenei la liniștea vieții personale first appeared on Informatia Zilei .

O GREȘALA FATALA Mama a 4 copii din Galați, salvata prin transplant de ficat dupa consum excesiv de paracetamol

09:35, 02.04.2024 - Femeia care a fost supusa transplantului ramane sub supravegherea medicala pentru moment. The post O GREȘALA FATALA Mama a 4 copii din Galați, salvata prin transplant de ficat dupa consum excesiv de paracetamol first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?