Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretarul general al ONU condamnă ferm raidurile aeriene din Yemen în urma cărora au murit zeci de civili

Publicat:

Secretarul general al ONU, , a condamnat ferm raidurile aeriene din Yemen in urma carora au murit peste 50 de civili, a anuntat, luni, , purtatorul de cuvant al secretarului general al ONU, informeaza site-ul agentiei de presa Reuters, scrie mediafax.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Raidurile aeriene israeliene au ucis cel puțin 24 de persoane in orașul Gaza

21:25, 25.06.2024 - Forțele israeliene au ucis cel puțin 24 de palestinieni in trei atacuri aeriene separate asupra orașului Gaza, marți dimineața, printre morți numarandu-se și o sora a lui Ismail Haniyeh, șeful grupului militant islamist Hamas, au declarat oficiali din domeniul sanatații și medici din Gaza, potrivit…

Echipajul unei nave elene lovita de rebeli Houthi in Marea Rosie, salvat de SUA

18:45, 16.06.2024 - Comandamentul central al fortelor navale americane (NAVCENT) a declarat duminica ca a salvat echipajul de pe nava comerciala elena M/V Tutor, aflat sub pavilion liberian, care a fost atacata pe 12 iunie de rebelii Houthi din Yemen, aliniati cu Iranul, in Marea Rosie, transmite Reuters.

A murit mama lui Michelle Obama. Primele declarații emoționante ale familiei despre Marian Robinson, numita afectuos "prima bunica"

08:05, 01.06.2024 - Marian Robinson, mama fostei prime doamne a SUA Michelle Obama, care a oferit sprijin si stabilitate, in special in timpul celor opt ani de presedintie a lui Barack Obama, a murit vineri la 86 de ani, au anuntat familiile Obama si Robinson, relateaza Reuters.

Cel puțin zece persoane au murit in India in urma prabușirii unei cariere de piatra din cauza ploilor torențiale

12:55, 28.05.2024 - Cariera de piatra din statul Mizoram din nord-estul Indiei s-a prabușit, luni, din cauza ploilor torentiale provocate de ciclonul Remal, relateaza Reuters, citata de Agerpres.Potrivit autoritaților locale, cel puțin zece persoane au murit in urma incidentului, iar conditiile meteo dificile ingreuneaza…

Președintele Iranului și ministrul de Externe au murit in urma unui accident de elicopter

09:30, 20.05.2024 - Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, și ministrul de Externe, Hossein Amir Abdollahian, au murit in urma accidentului de elicopter produs ieri intr-o zona muntoasa din nordul țarii, potrivit Reuters care citeaza un oficial iranian.  Agentia Mehr a anuntat, luni dimineata, ca presedintele iranian Ebrahim…

ONU il va felicita pe Putin

11:50, 08.05.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, ii va trimite o scrisoare președintelui rus Vladimir Putin cu ocazia investirii sale in funcție, a declarat purtatorul de cuvint al ONU, Stephane Dujarric, in cadrul unui briefing. Transmisiunea a fost difuzata pe canalul YouTube al organizației. „Scrisoarea…

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

Volodimir Zelenski: Rusia a lansat 3.000 de bombe aeriene ghidate asupra Ucrainei in luna martie

13:45, 03.04.2024 - Numai in luna martie, Rusia a lansat asupra Ucrainei peste 3.000 de bombe aeriene ghidate, 600 de drone si 400 de rachete, a declarat miercuri presedintele Volodimir Zelenski, potrivit Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?