Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretarul General al Municipiului Turda, Elena Mărginean, nu scapă de sancțiunea primită! Instanța i-a respins cererea!

Publicat:

Secretarul general al , , nu scapa de sancțiunea primita, magistrații de la respingand cererea sa de suspendare a sancțiunii, pe motiv ca cererea este neintemeiata. a fost sancționata in urma unei sesizari depuse la Instituția Prefectului de catre consilierul local PMP Turda, . ”In vara anului trecut, [...] al , , nu scapa de sancțiunea primita! Instanța i-a respins cererea! apare prima data in TurdaNews .

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Mureș a fost omorata de soțul ei la patru luni dupa ce un judecator i-a respins cererea de ordin de protecție

20:15, 26.06.2024 - O femeie dintr-un sat din Mureș, mama a trei copii, agresata de soțul sau, a cerut in februarie ordin de protecție impotriva acestuia. Un judecator de la Judecatoria Reghin i-a respins solicitarea, iar patru luni mai tarziu, femeia a fost ucisa de barbatul violent, transmite Clujust.ro.In februarie…

Paul al Romaniei ramane in arest in Malta. Instanța i-a respins cererea de eliberare

16:31, 05.06.2024 - Paul Philippe al Romaniei ramane in arest in Malta. Judecatorii i-au respins cererea de eliberare pana la o decizie definitiva in procesul de extradare, adica pana pe 17 iunie, au transmis, miercuri, reprezentanții Ministerului Justiției.

Vlad Pascu ramane in arest preventiv cel puțin inca doua luni. Instanța i-a respins din nou cererea de plasare in arest la domiciliu

17:25, 03.06.2024 - Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri, vara trecuta, in localitatea 2 Mai, ramane in arest preventiv pentru cel puțin inca doua luni. Decizia judecatorilor nu este definitiva.

(video) Instanța a respins cererea Partidului Nostru privind aplicarea retroactiva a tarifelor mai mici la gaz

13:30, 19.04.2024 - Judecatoria Chișinau cu sediul in sectorul Centru a pronunțat vineri, 19 aprilie, decizia pe care liderul Partidului Nostru a prezentat-o in ajun. Astfel, magistrații au respins cererea Partidului Nostru de a aplica tarife mai mici la gazele naturale cu efect retroactiv, ca fiind neintemeiata. Decizia…

Judecatoarea contestata ramane in dosarul 2 Mai. Colegii de instanța i-au respins Ioanei Popoviciu cererea de abținere

12:36, 19.04.2024 - Judecatoarea Ioana-Ancuța Popoviciu ramane in dosarul tragediei de la 2 Mai (Constanța), cu toate ca a cerut abținerea de la judecare. Magistrații de la Judecatoria Mangalia i-au respins solicitarea.

Radu Mazare ramane in inchisoare! Instanța i-a respins cererea de liberare condiționata din Penitenciarul Jilava

17:00, 17.04.2024 - Lovitura pentru Radu Mazare! Judecatorii au respins cererea de liberare condiționata din Penitenciarul Jilava formulata de fostul primar al Constanței! Radu Mazare ispașește o pedeapsa cu inchisoarea de 9 ani, pe care a primit-o in anul 2019.

Radu Mazare ramane in inchisoare, dupa ce instanța i-a respins cererea de eliberare condiționata

16:01, 17.04.2024 - Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, cererea lui Radu Mazare de eliberare conditionata din Penitenciarul Jilava, unde executa o condamnare de 9 ani inchisoare, primita in anul 2019 in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri si plaje din Constanta si Mamaia.

Dosarul 2 Mai ramane la judecatoarea contestata din Mangalia. Curtea de Apel Constanța a respins cererea neobișnuita a procurorilor

09:25, 03.04.2024 - Tragedia rutiera de la 2 Mai va fi judecata in continuare la Judecatoria Mangalia. Instanța de la Constanța a respins solicitarea neobișnuita a procurorilor din Mangalia, care au invocat presiunea publica.


Ce parere ai despre aceasta stire?