Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Poloniei. Alţi concurenţi s-au răsturnat şi au intrat în copaci (VIDEO)

Publicat:

Sebastien Ogier se indreapta cu pasi mari spre al treilea titlu consecutiv in Mondialul de Raliuri! Francezul s-a impus in Raliul Poloniei si si-a consolidat pozitia de lider la general.

Sebastien Ogier a caștigat Raliul Poloniei, a 7-a etapa a sezonului. Pilotul francez, care este campion mondial in exercitiu, a obtinut astfel a cincea victorie din acest an si a 29-a din cariera.

Ogier a fost urmat in clasament de norvegianul si estonianul . Finlandezul Jari-Matti Latval a ratat podiumul, clasandu-se pe locul patru in cea de-a 150-a sa cursa din cariera.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

F1: Lewis Hamilton s-a impus in sesiunea a doua a antrenamentelor libere inaintea MP al Spaniei

20:25, 21.06.2024 - Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) s-a impus vineri seara in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere inaintea Marelui Premiu al Spaniei, etapa a 10-a a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul de la Montmelo.

Max Versappen a castigat Marele Premiu al Canadei la Formula 1

08:35, 10.06.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, la capatul unei curse foarte animate, desfasurata duminica pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal.

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) va pleca din pole position la MP al Principatului Monaco

10:15, 26.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, dupa ce a obtinut cei mai buni timpi din calificarile de sambata, informeaza AFP.

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa in Campionatului Mondial de Formula 1

18:10, 19.05.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentand echipa Red Bull, a caștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfașurat duminica la Imola, Italia. Aceasta reprezinta a 59-a victorie din cariera sa in Campionatul Mondial de Formula 1. La varsta de 26 de ani, Verstappen a demonstrat inca o data…

Sebastien Ogier, de la Toyota, este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei

10:25, 12.05.2024 - Pilotul francez Sebastien Ogier (Toyota) este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei, a cincea etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), si se indreapta spre a sasea sa victorie in Raliul Portugaliei, un record, scrie AFP, citat de Agerpres.

F1: Max Verstappen, cel mai rapid in antrenamentele libere de la Miami

23:25, 03.05.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen, campionul mondial en titre, a reusit cel mai bun timp din prima si unica sesiune de antrenamente libere premergatoare Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami (Florida), a sasea etapa a Campionatului Mondial, vineri, pe Miami International Autodrome (5,412 km), in Miami…

F1-Canadianul Lance Stroll, cel mai bun timp in singura sedinta de antrenamente libere pentru MP al Chinei

09:25, 19.04.2024 - Pilotul canadian Lance Stroll (Aston Martin-Mercedes) a obtinut cel mai bun timp al unicei sedinte de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Chinei la Formula 1 de la Shanghai, a 5-a etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat in 1 min. 36 sec. 302/1000, informeaza AFP.

F1: Verstappen (Red Bull), cel mai rapid in primele antrenamente libere pentru MP al Japoniei

10:35, 05.04.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a stabilit cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere in vederea Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat vineri pe circuitul de la Suzuka in 1 min 30 sec 056/1000 , informeaza AFP, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?