Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Seattle Kraken a angajat prima femeie antrenor secund din istoria NHL

Publicat:
Seattle Kraken a angajat prima femeie antrenor secund din istoria NHL

a devenit miercuri prima femeie angajata in postul de antrenor secund la o echipa din Liga profesionista nord-americane de hochei pe gheata (NHL), dupa ce a semnat un angajament cu , informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Producția Gazprom s-a prabușit, anul trecut, pana la cel mai scazut nivel din istoria companiei

21:35, 10.06.2024 - Gigantul energetic rusesc Gazprom Group a taiat, anul trecut, producția sa de gaze naturale cu 13%, aceasta ajungand in 2023 la un minim istoric de 359 de miliarde de metri cubi, a aratat compania in raportul sau pe anul precedent, publicat luni și citat de Reuters, scrie Hotnews.ro .

Cine este Claudia Sheinbaum, prima femeie președinte din istoria Mexicului. A caștigat detașat alegerile prezidențiale

20:15, 03.06.2024 - Alegeri prezidențiale ce au scris istorie, peste ocean. Cetațenii au votat și au decis: Claudia Sheinbaum este prima femeie președinte din istoria Mexicului. Familia sa are un trecut dramatic, este nepoata unor refugiati evrei din Bulgaria si Lituania. Cetațenii au ales prima femeie președinte din istoria…

Prima femeie președinte din istoria Mexicului. Claudia Sheinbaum castiga detasat alegerile, potrivit primelor sondaje

07:35, 03.06.2024 - Claudia Sheinbaum, candidata stangii la putere și fost primar al capitalei Ciudad de Mexico, a caștigat detașat alegerile prezidențiale din Mexic, conform primului sondaj realizat la ieșirea de la vot și transmis de mass-media, relateaza AFP, citata de Agerpres.

VIDEO A doua racheta construita de o companie privata din istoria Indiei, lansata de start-upul Agnikul Cosmos

16:01, 30.05.2024 - Start-upul Agnikul Cosmos a lansat joi racheta Agnibaan, propulsata de singurul motor indian care utilizeaza deopotriva carburant gazos si lichid, in cadrul celei de-a doua lansari operate de o companie privata din istoria spatiala a Indiei, informeaza Reuters.

Un serial documentar despre Bon Jovi ofera detalii despre istoria de 40 de ani a trupei

15:35, 18.04.2024 - Membrii trupei rock Bon Jovi fac dezvaluiri despre istoria de 40 de ani a formatiei intr-un nou serial documentar, ''Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

O femeie a dus un cadavru intr-un scaun cu rotile la banca, pentru a cere un imprumut

10:10, 18.04.2024 - O femeie din Brazilia a adus un barbat in varsta de 68 de ani, aflat intr-un scaun cu rotile, intr-o sucursala bancara si a incercat sa-l faca sa semneze pentru un imprumut. Acesta era insa mort de cateva ore, a relatat politia braziliana, citata de Reuters. Inregistrarile video ale camerelor de supraveghere…

O femeie din Brazilia a mers cu un cadavru intr-un scaun cu rotile la banca, pentru a cere un imprumut

00:05, 18.04.2024 - O femeie din Brazilia a adus un barbat in varsta de 68 de ani, aflat intr-un scaun cu rotile, intr-o sucursala bancara si a incercat sa-l faca sa semneze pentru un imprumut, dar acesta era mort de cateva ore, a relatat politia braziliana, citata de Reuters.

O femeie este caz unic in istoria medicala dupa ce a ramas insarcinata de doua ori, la 10 zile distanța

13:20, 10.04.2024 - O femeie a intrat in atenția intregii lumi, dupa ce a ramas insarcinata de doua ori in 10 zile. Cel de-al doilea copil a fost conceput la 10 zile dupa fratele sau, insa s-au nascut in aceeași zi. Medicii au o explicație pentru acest caz extrem de ciudat, care i-a speriat la inceput. A nascut […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?