Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se pare că vom asista curând la cea mai periculoasă mișcare de la începutul războiului din Ucraina. Va avea Kievul curaj să facă asta?

Publicat:
Se pare că vom asista curând la cea mai periculoasă mișcare de la începutul războiului din Ucraina. Va avea Kievul curaj să facă asta?

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene a declarat ca Kievul poate folosi arme cu raza lunga de acțiune furnizate de americani pentru a ținti podul care leaga Crimeea de Rusia, informeaza newsweek.com.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crimeea, cheia razboiului din Ucraina - Ucraina pregatește scena pentru avioanele F-16

17:45, 17.06.2024 - Experții occidentali cred ca daca Ucraina va caștiga un razboi cu Rusia, acesta va fi in Crimeea ocupata temporar. In prezent, Forțele de Aparare ucrainene desfașoara lovituri cu succes impotriva armelor rusești in peninsula și ataca Podul Crimeei pentru a perturba logistica ocupanților, noteaza Business…

Premiera de la inceputul razboiului Rusia vs. Ucraina: NATO intervine militar in favoarea Kievului

18:20, 13.06.2024 - Statele membre ale NATO au aprobat un plan in vederea unei misiuni de asistenta si instruire pentru armata ucraineana destinate sustinerii acesteia in razboiul cu Rusia, au declarat joi agentiei DPA surse din cadrul Aliantei, relateaza Agerpres.

Ucraina strange lațul in jurul Crimeii. Kievul duce o campanie care vizeaza distrugerea mijlocelor de aparare și aprovizionare din Peninsula

13:15, 03.06.2024 - Ucraina face din ce in ce mai dificil pentru Rusia sa se agațe de Crimeea, anexata ilegal, datorita unei campanii in curs de desfașurare care vizeaza apararea antiaeriana, legaturile feroviare și legaturile pe apa, scrie și Politico.

Ucraina se confrunta cu cea mai grava criza de la inceputul razboiului - VIDEO

09:46, 28.05.2024 - Vara abia a inceput in Ucraina și se anunța periculoasa. Harkov, cel de-al doilea oraș al țarii, situat in nord-estul inalt, aproape de Rusia, este, din toate punctele de vedere, lipsit de aparare impotriva atacurilor aeriene.

O perspectiva pe termen lung asupra evoluției razboiului din Ucraina. Cum poate evita Kievul o traiectorie in favoarea Rusiei

21:40, 05.05.2024 - Pachetul de ajutor militar american in valoare de aproape 61 de miliarde de dolari este un colac de salvare pentru Ucraina, dar nu este o soluție pe termen lung. Ucraina are nevoie de o strategie mai cuprinzatoare daca vrea sa se asigure ca Rusia nu caștiga razboiul.

Washington Post dezvaluie „planul secret” al lui Trump pentru incheierea razboiului din Ucraina. Presa rusa: „Va cere Kievului sa cedeze…”

07:40, 08.04.2024 - ​Donald Trump are „un plan secret” pentru a pune capat razboiului dintre Rusia și Ucraina, și anume acela de a convinge Ucraina sa cedeze teritorii lui Putin. Iar asta in condițiile in care fostul președinte american susține ca ar putea negocia un acord de pace in doar 24 de ore dupa ce va fi reales…

Razboi in Ucraina, ziua 768 - Rusia cere extradarea șefului serviciului de securitate ucrainean. Care e motivul

07:10, 01.04.2024 - UPDATESBU a respins imediat solicitarea Rusiei ca fiind "inutila" si a declarat ca ministerul rus a "uitat" ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, face obiectul unui mandat de arestare international.Un comunicat al ministerului rus enumera incidentele violente care au avut loc in Rusia de cand fortele…


Ce parere ai despre aceasta stire?