Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se caută soluții pentru stoparea alunecărilor de teren de la Tureni

Publicat:

Astazi la Tureni a fost o ședința de lucru cu reprezentanți ai administrației locale și județene pentru stabilirea unor soluții care prevad stoparea alunecarilor de teren de la . In urma... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Bilantul inundatiilor si alunecarilor de teren din Sri Lanka a crescut la 12 morti

15:45, 03.06.2024 - Bilantul victimelor viiturilor si alunecarilor de teren din Sri Lanka a crescut la 12, alte cinci persoane fiind date disparute, au anuntat luni autoritatile, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

(AUDIO) BOTOȘANI: Autoritațile cauta soluții urgente in cazul concedierii colective de la o firma de confecții

11:05, 31.05.2024 - Autoritațile din județul Botoșani cauta soluții urgente in cazul concedierii colective de la o firma de confecții, care a anunțat incetarea activitații din cauza reducerii comenzilor și a creșterii costurilor de producție. Este vorba despre 364 de persoane care iși vor pierde locurile de munca.  Directorul…

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Situație complicata la Guvern: plapuma e prea mica și acum se cauta soluții. Ar putea crește deficitul bugetar (Surse)

12:25, 29.04.2024 - Un memorandum plecat de la Ministerul Finanțelor arata faptul ca nu vor exista suficienți bani pentru acoperirea creșterilor de venituri. La Ministerul Finanțelor se cauta soluții pentru acoperirea tuturor cheltuielilor, dar este posibil sa se ajunga la creșterea deficitului bugetar.

Se cauta soluții disperate pentru TAROM! Maine vin arabii

16:00, 24.04.2024 - O echipa de oameni de afaceri din Emiratele Arabe Unite este așteptata maine, la București, pentru a se intalni cu oficialii romani și a gasi soluții pentru salvarea TAROM.  Cu viabilitatea companiei TAROM sub semnul intrebarii, guvernul roman exploreaza noi opțiuni pentru a asigura supraviețuirea acesteia,…

Industria Galda de Jos cauta soluții pe banca tehnica | Paul Ciuca și George Țalnar, pe lista „galben-albaștrilor”

13:50, 10.04.2024 - Industria Galda de Jos cauta soluții pe banca tehnica | Paul Ciuca și George Țalnar, pe lista „galben-albaștrilor” Industria Galda de Jos cauta soluții pe banca tehnica, dupa demisia lui Adorian Himcinschi.  Antrenorii Paul Ciuca și George Țalnar sunt numele aflate pe lista „galben-albaștrilor” Dupa…

Salvatorii cauta supraviețuitori, dupa alunecarile de teren și replicile cutremurului din Taiwan

10:55, 04.04.2024 - Autoritațile incearca sa ajunga la peste 650 de persoane blocate de cutremurul din Taiwan care a ucis cel puțin noua persoane și a ranit aproximativ 1.000 de persoane, noteaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?