Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se ascund că vor deveni părinţi, dar gesturile îi trădează! Dovada de necontestat că Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" e gravidă

Publicat:

Cristiana si Marian s-au cunoscut în casa "Mireasa pentru fiul meu", s-au placut si s-au îndragostit nebuneste. De atunci cei doi au ramas împreuna, iar acum sunt casatoriti si mai fericiti ca niciodata.

În ultima perioada, Cristiana si Marian au postat imagini în care fostul concurent tine mâna pe burtica sotiei sale, semn clar ca vor deveni parinti. Mai mult, Cristiana a luat proportii în ulrima vreme si burtica ei a iesit la iveala.

În ciuda acestor semne clare, cei doi îndragostiti nu vor sa recunoasca…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denisa Raileanu de la Mireasa sezonul 7, primele imagini cu burtica de graviduța. Tanara va deveni curand mamica pentru prima data: "Dumnezeu a decis..."/ FOTO

17:01, 26.06.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa sezonul 7 urmeaza sa devina, in curand, mamica pentru prima data. Recent, tanara a facut publice primele imagini cu burtica de graviduța și in descrierea lor a adaugat un mesaj emoționant.

Mireasa, sezon 5. Yana spune adevarul despre „burtica de gravida”. Ce a dezvaluit in mediul online: „Mulțumesc pentru felicitari”

19:46, 15.06.2024 - Yana de la Mireasa, sezon 5 a oferit mai multe detalii cu privire la speculațiile ca ar fi insarcinata. Ce a spus fosta concurenta a show-ului matrimonial despre imaginile in care pare ca iși arata „burtica de gravida”.

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Ce „compromis” a facut Edy Kovacs de dragul Anei Baniciu, la inceputul relației. Numara zilele pana vor deveni parinți și se vor muta in curand in noua casa: „L-am obligat...”

13:26, 01.06.2024 - Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregatesc de o noua etapa in viața lor. Artista este insarcinata in noua luni și numara zilele pana cand va deveni mama. Pe langa ca familia lor urmeaza sa se mareasca, cei doi se vor muta și intr-o casa noua inainte de venirea pe lume a copilului.

Soția lui Radu Mazare este insarcinata! Roxana s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida in ziua in care fostul primar a fost eliberat / FOTO

17:35, 27.05.2024 - Radu Mazare și soția lui sunt pregatiți sa inceapa un nou capitol in viața lor. Astazi, fostul primar al Constanței a fost eliberat și a fost așteptat de Roxana Mazare, femeia care ii va face tata, caci partenera lui este insarcinata in patru luni.

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?