Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se apropie sezonul festivalurilor. Cum putem ajuta pe cineva în comă alcoolică? Medic la ATI: „Un pacient care nu se trezește este un pacient în comă, în stare critică”

Publicat:
Se apropie sezonul festivalurilor. Cum putem ajuta pe cineva în comă alcoolică? Medic la ATI: „Un pacient care nu se trezește este un pacient în comă, în stare critică”

In mijlocul distracției și muzicii, este esențial sa ramanem vigilenți și sa ne asiguram ca toata lumea este in siguranța. Una dintre cele mai grave situații care pot aparea este o coma alcoolica, o urgența medicala ce necesita intervenție rapida și eficienta.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantaretul Florin Decuseara a cazut, luni seara, de la inaltime la CNE Cernavoda, judetul Constanta. Medicii sunt rezervati

13:55, 18.06.2024 - Barbatul care a cazut luni seara, 17 iunie, de la inaltime in localitatea Cernavoda, la centrala nucleara, judetul Constanta, este artistul Florin Decuseara, potrivit unor surse. Acesta este angajat in calitate de tehnician la CNE Cernavoda.Reamintim ca luni seara, un elicopter SMURD a transferat victima…

Tanarul ars cu acid de baterie e in stare critica. Atat el cat și iubita lui ar avea antecedente cu traficul de droguri (surse)

17:00, 06.06.2024 - Tanarul peste care a fost aruncat acid de baterie in timp ce se afla in mașina, alaturi de iubita lui, a fost mutilat și este in stare critica. Atacul in stil mafiot a avut lor in Calarași.S-a intamplat seara, atacatorul avea fata acoperita si a fugit imediat dupa incident.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 39 și 40, sezonul 3, din 23 mai 2024. Petru se trezește din coma și nu știe cine e Lia

23:51, 23.05.2024 - In episoadele 39 și 40 din Lia - Soția soțului meu, Pavel o cere de soție pe Dana, iar Gianni și Petru fac accident de mașina. Alice refuza sa se mai casatoreasca cu Razvan, iar Lia afla ca este insarcinata. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY!

FOTO Doua persoane in stare critica dupa ce un microbuz și o mașina s-au ciocnit

17:45, 23.05.2024 - Doua persoane sunt in stare critica dupa ce un microbuz și o mașina s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, pe o șosea din județul Mureș. Una e preluata cu elicopterul SMURD. Accidentul s-a produs in localitatea Gurghiu, intre un microbuz și un autoturism.

Accident grav pe DN 24, in Vaslui. Un om a murit, iar alte 2 persoane sunt in stare critica VIDEO

18:01, 19.05.2024 - Un accident rutier a avut loc in comuna Șerbești pe DN24, intre un autoturism și 2 motociclete, urmat de incendierea autoturismului. Evenimentul s-a soldat cu 3 victime (din datele inițiale). Din cadrul  Detașamentului 2 de Pompieri Iași o autospeciala de intervenție și a fost direcționat și elicopterul…

(UPDATE) Premierul slovac, in stare critica dupa tentativa de asasinat

19:36, 15.05.2024 - UPDATE – Premierul slovac Robert Fico se afla in stare critica dupa ce a fost impuscat miercuri in plina strada dupa o sedinta de guvern desfasurata in orasul Handlova, potrivit unui mesaj postat pe contul sau oficial de Facebook, relateaza agentia EFE. ‘A fost impuscat de mai multe ori si in prezent…

Un polițist din Iași, lovit de o șoferița! A ajuns la spital in stare critica: „Piciorul era sfaramat”

22:36, 12.05.2024 - Un polițist de frontiera din județul Iași a fost spulberat de o șoferița. Barbatul in varsta de 44 de ani a fost prins intre doua autovehicule și a fost operat de urgența, timp de 10 ore la membrele inferioare.

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…


Ce parere ai despre aceasta stire?