Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se anunță un război de proporții în Afganistan: talibanii pregătesc contra-ofesnsiva în provincia Panjshir, pe care nu o controlează

Publicat:

Talibanii nu au reusit sa cucereasca tot Afganistanul. , o importanta zona strategica, nu a fost ocupata de aceștia. Rebelii si-au organizat rezistenta in zona si pregatesc contra-ofensiva, relateaza Mediafax.

este directorul relatiilor externe pentru de Rezistenta din Afganistan (NRF), o alianta militara anti-talibana care a infiintat recent un guvern paralel ca raspuns la preluarea puterii de catre talibani.

Nazary sustine ca noii conducatori ai tarii „nu sunt victoriosi” in provincia Panjshir din nord-estul Afganistanului

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu iși sfideaza aliații și anunța ca nu renunța la razboi: „Nu exista substitut pentru victorie”

18:50, 30.06.2024 - Israelul va continua sa lupte in Fașia Gaza pana ce Hamas va fi eliminat și „toate obiectivele de razboi au fost atinse”, a declarat Benjamin Netanyahu, duminica, in cadrul unei intalniri a cabinetului de razboi,  relateaza Politico.

Ministrul israelian al apararii anunța intențiile Israelului cu privire la un razboi impotriva Hezbollah

05:45, 27.06.2024 - Israelul nu doreste un razboi impotriva Hezbollah in Liban, dar poate, totusi, "provoca pagube enorme" acestei tari, a avertizat miercuri ministrul israelian al apararii, Yoav Gallant, pe fondul temerilor legate de extinderea conflictului din Orientul Mijlociu, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Ministrul israelian al Cabinetului de razboi, Benny Gantz, parasește guvernul de urgența si anunta ca-si va retrage si partidul de la guvernare

22:26, 09.06.2024 - Ministrul israelian al Cabinetului de razboi, Benny Gantz, a parasit guvernul de urgența, semn al diviziunilor tot mai profunde cu privire la planurile post-conflict ale premierului Benjamin Netanyahu pentru Gaza.

Stelian Ion, candidatul ADU la Primaria Constanța: “Primarul Vergil Chițac și PSD-PNL pregatesc o frauda de proporții la aceasta runda de alegeri” (P)

19:11, 07.06.2024 - “Primarul Chițac și PSD-PNL vor sa puna in secțiile de votare urne comune. In loc de 5 urne ce ar fi trebuit sa existe in fiecare secție de votare, așa cum prevede Legea, la Constanța vor fi doar 3!”, transmite USR Constanța intr-un comunicat de presa. “Adica, in aceeași cutie sa se voteze atat pentru…

NASA anunța un proiect de proporții: sistem de cale ferata pe Luna!

06:00, 10.05.2024 - Pentru a susține o prezența umana permanenta pe Luna, se cauta soluții inovatoare pentru utilizarea resurselor locale, in loc sa se depinda exclusiv de importurile de pe Pamant. In timp ce amplasarea unei baze lunare in centrul Lunii este impractica din cauza costurilor ridicate de transport, cercetatorii…

Fierbe Orientul Mijlociu! Talibanii pregatesc o unitate de elita: vor sa lupte impotriva ISIS

15:35, 24.04.2024 - Haibatullah Akhundzada, liderul mișcarii talibane care controleaza Afganistanul, a comandat formarea unei unitați speciale pentru a lupta impotriva ISIS și a altor grupuri, relateaza Afghanistan International.

"Urmatoarele etape ale razboiului au fost aprobate". Israelul anunța "noi lovituri dure" contra Hamas zilele urmatoare

07:45, 22.04.2024 - Israelul, care sarbatoreste luni inceputul Pastelui evreiesc, se pregateste sa intensifice presiunea militara in Fasia Gaza, unde armata sa spune ca pregateste "urmatoarele etape ale razboiului" impotriva Hamas.

Eduard Hellvig anunța dezastrul: Cancelariile și analiștii militari occidentali se pregatesc pentru ce este mai rau

23:05, 13.04.2024 - Eduard Hellvig anunța dezastrul: Cancelariile și analiștii militari occidentali se pregatesc pentru ce este mai rauEduard Hellvig, fostul șef al SRI, a comentat, deja in stilu-i caracteristic, situația de pe plan mondial cu privire la conflictele armate, tragand un mare semnal de


Ce parere ai despre aceasta stire?