Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şcoli evacuate în Franţa în zona unde au fost încercuiţi fraţii Kouachi

Publicat:

Mai multe institutii scolare erau in curs de evacuare vineri dupa-amiaza in zona situata la nord-est de Paris unde au fost incercuiti cei doi jihadisti francezi acuzati de atentatul de la redactia , au anuntat autoritatile locale. Operatiunea vizeaza 200 de elevi de la o gradinita si o scoala primara din Dammartin-en-Goele, precum si efectivele unui colegiu si ale unui liceu din orasul vecin Mitry-Mory. O operatiune de amploare a fortelor de ordine fran (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima țara caștigatoare a campionatului european de fotbal, pierduta in negura timpului: povestea statului care nu mai exista

03:40, 30.06.2024 - Finala Euro 1960, prima ediție a campionatului, s-a desfașurat la Paris, avand ca participante URSS, Iugoslavia, Cehoslovacia și Franța. Finala Euro 2024 de anul acesta va avea loc la Berlin, Germania, pe 14 iulie.

Franța a emis oficial mandat de arestare pentru Bashar al-Assad, acuzat de complicitate la crime impotriva umanitatii 

23:55, 26.06.2024 - Curtea de Apel din Paris a validat miercuri un mandat de arestare pe numele presedintelui sirian Bashar al-Assad, acuzat de complicitate la crime impotriva umanitatii in atacurile chimice din august 2013.

Rusia acuza Franța ca „agita” pentru un nou razboi in Caucaz

10:50, 20.06.2024 - Rusia a acuzat Franța ca „agita” pentru declanșarea unui nou razboi in Caucazul de Sud, dupa ce guvernul de la Paris a semnat un acord de vanzare de sisteme de artilerie catre Armenia, relateaza The Moscow Times.

Atentat jihadist inainte de JO de la Paris. Politiile din Spania si Franta au particpat la simulare

12:45, 11.06.2024 - Politia nationala spaniola si Politia nationala franceza au simulat un atac jihadist in apropierea Jocurilor Olimpice de la Paris, care vor debuta pe 26 iulie in capitala Frantei, informeaza EFE.

Trei persoane din R. Moldova, arestate in Franța: Ar fi aplicat pe ziduri, in Paris, graffiti cu sicrie și mesajul „soldat francez in Ucraina”

16:15, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV, scriu stirileprotv.ro .

Serghei Lavrov sustine ca instructori francezi „lucreaza deja in Ucraina”. „Ei reprezinta o tinta legitima pentru fortele noastre”

21:45, 04.06.2024 - Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, care se afla intr-un turneu in Africa, a sustinut marti ca instructori francezi "lucreaza deja in Ucraina" si da asigurari ca prezenta lor in aceasta tara "este conformata prin destul de multe fapte", relateaza AFP, preluata de News.ro."Indiferent de statutul…

De la Beijing, la Paris. Turul olimpic al artiștilor chino-francezi

19:56, 07.05.2024 - In cursul vizitei de stat efectuata de președintele Chinei, Xi Jinping, in Franța, la Paris a fost inaugurata expoziția intitulata „De la Beijing, la Paris. Turul olimpic al artiștilor chino-francezi”. Expoziția a fost organizata de China Media Group (CMG), impreuna cu Comitetul Francez Olimpic, Liga…

O echipa internaționala de cercetatori a alcatuit primul „Index Mondial al Criminalitații Cibernetice”. Pe ce loc este Romania

15:55, 11.04.2024 - Dupa trei ani de cercetari intense, o echipa internaționala de cercetatori, coordonata de Universitatea din Oxford, a alcatuit primul „Index Mondial al Criminalitații Cibernetice”, care identifica principalele puncte fierbinți de criminalitate cibernetica din lume.Indexul, publicat in jurnalul academic…


Ce parere ai despre aceasta stire?