Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scobitul în nas, mai riscant decât crezi. În cazuri extreme, îţi poate deforma oasele feţei

Publicat:

De la o varsta frageda suntem invatati ca scobitul in nas este un obicei dezgustator. Dar de cate ori nu te-ai surprins facand acest lucru in masina, in timp ce asteptai la semafor? Sau pur si simplu din plictiseala. Lasand la o parte orice argument ce tine de estetica, scobitul constant in nas este un obicei daunator, care poate crea probleme la care nici nu te gandesti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peptidele, noul trend in sanatate? Ce sunt si ce rol au

14:20, 27.05.2024 - De peste un secol cercetatorii au lucrat pentru a dezvolta peptidele ca tratamente pentru unele afecțiuni medicale, prima peptida produsa vreodata intr-un laborator de oameni de știința fiind chiar insulina. Peptidele sunt lanțuri scurte de aminoacizi, care sunt „componentele de baza” ale proteinelor.…

Un taur si o vipera erau sa le curme viata unor barbati neatenți. Cazuri extreme petrecute in Neamt

18:21, 23.05.2024 - Doua persoane au vazut moartea cu ochii, fiind victimele unor situatii mai putin intalnite. In una dintre ele, un barbat s-a crezut la corida, provocand o bovina, ajungand in cele din urma la spital

O noua victima a rujeolei: un copil de doi ani din Buzau. 884 de cazuri noi in ultima saptamana

11:41, 22.05.2024 - In ultima saptamana, 884 de cazuri noi de rujeola (pojar) au fost raportate, iar un copil de doar 2 ani din Buzau și-a pierdut viața din cauza acestei boli. De la inceputul epidemiei, numarul deceselor a ajuns la 16, conform datelor publicate miercuri de INSP.

Cat de riscant este sa mananci stridii crude. Cazuri incheiate cu amputarea unor membre sau chiar cu moartea

13:15, 14.05.2024 - In ciuda avertismentelor cu privire la riscul contaminarii cu norovirus, salmonella și Vibrio parahaemolyticus, stridiile continua sa fie o delicatesa culinara populara și un afrodiziac preferat de multa lume.

Au zbarnait telefoanele la Ambulanța in minivacanta de 1 Mai si de Paste: Mii de cazuri au fost urgențe extreme

07:20, 06.05.2024 - Un numar de 5.509 persoane din regiunea Bucuresti - Ilfov au primit asistenta medicala de urgenta in perioada minivacantei de 1 Mai si de Paste, 479 dintre solicitari fiind facute doar in noaptea de Inviere, a declarat, duminica, managerul general al Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF),…

„Boala Obrajilor Palmuiți”, primele cazuri la Timișoara ale afecțiunii cu contagiozitate foarte mare

17:06, 23.04.2024 - „Boala Obrajilor Palmuiți”, primele cazuri la Timișoara ale afecțiunii cu contagiozitate foarte mare. „Boala Obrajilor Palmuiți”, afecțiunea ce are o contagiozitate de peste 90%, a fost diagnosticata la Timișoara.

Aproape 800 de cazuri noi de rujeola, raportate in ultima saptamana

22:25, 09.04.2024 - Aproape 800 de cazuri noi de rujeola au fost raportate, in perioada 1-7 aprilie, fara a fi inregistrate noi decese din cauza acestei afectiuni, reiese din raportul Institutului National de Sanatate Publica (INSP).”In perioada 01.01.2023 - 07.04.


Ce parere ai despre aceasta stire?